Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

23. april 2018.

U netaknutoj prirodi, učesnici prve likovne kolonije u zaseoku Rakija, pored slikanja uživali su u tradicionalnoj šumadijskoj hrani, gostompristvu i u hladnoj izvorskoj vodi, a posebno u «Rakiji iz Rakije» - Black Edition

Likovna kolonija «Pejzaži u Rakiji», juče je prvi put organizovana u zaseoku Rakija sela Gledić na turističkom gazdinstvu Veljović - Đusić. Organizatori kolonije su «Rakija iz Rakije» i «Trgomen Group», a učestvovali su eminentni kraljevački slikari: Boban Bosić, Marija Radosavljević, Jasna Bosić, Aleksandra Terzić, Dušan Ugrenović Ugi, Vlastimir Spasojević-Evčo, Suša, Slobodan Marinković.

Nedeljni dan bio je idealan da priroda pokaže  svu raskoš proleća i  inspiriše slikare da stvaraju i uživaju u prirodi. U netaknutoj prirodi zaseoka  Rakija učesnici kolonije su imali priliku da, pored slikanja, uživaju i u tradicionalnoj šumadijskoj hrani i gostompristvu.  Osvežavali su se hladnom vodom sa izvora, a posebno su uživali u «Rakiji iz Rakije» - Black Edition.

Dogovoreno je da kolonija postane tradicionalna i da se oni koji su započeli ovo lepo druženje ponovo sretnu iduće godine na istom mestu.

U narednih mesec dana biće organizovana izložba radova nastalih u Rakiji, u jednom od ekskluzivnih prostora grada Kraljeva .

Od jula, slike će biti izložene u prostorijama turističkog gazdinstva Rakija iz Rakije,  i u njima će moći  da uživaju svi posetioci , a posebno će biti atraktivna za goste iz  Italije, koji u zaseok Rakija organizovano dolaze u julu i avgustu već petu godinu zaredom.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Zagorka

    Gost - Zagorka

      Kulturno blago 
    Sačuvana lepotana
    • Ime: Zagorka