Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

1. maj  2018

Čitavog maja hor OŠ „Svetozar Marković“iz Kraljeva je „rasprodat“, jer počinju 12. maja sa Majskim svečanostima u Bijeljini, 18. ih čeka FEDEH u Beogradu, a četvrti put plasirali su i na Republičku smotru u Lazarevcu 27. maja

Hor osnovne škole „Svetozar Marković“ iz Kraljeva plasirao se nedavno na Republičku smotru horova osnovnih škola.

- To nam je, nekako postala i tradicija, jer već četvrtu godinu zaredom predstavljamo našu školu na republičkom takmičenju – ponosna je profesorka muzike Dragana Milićević.

Kako kaže, hor će 12. maja putovati za Bijeljinu, gde učestvuju na Majskim muzičkim svečanostima, odnosno na festivalu horske muzike medjunarodnog karaktera.

- Nakon tog,a čeka nas 18. maj i takmicenje na FEDEH-u (Festivalu dečjih horova) u Beogradu, a zatim zaokružujemo sezonu 27. maja na Republičkoj smotri u Lazarevcu – ističe Dragana koja neizmerno voli svoj posao.

Devojčice iz hora osnovne škole „Svetozar Marković“, nadamo se, nastaviće da nižu uspehe osvajajući velike nagrade na velikim takmičenja. One svoj uspeh smatraju uspehom škole i celog Kraljeva

- One sa toliko žara vežbaju na probama, ozbiljno se posvećuju i vežbanju i  nastupima. Važno mi je da se čuje za njihov uspeh –kaže Dragana, ne želeći da stavlja sebe u prvi plan, iako je jasno da su njen odličan muzičko-pedagoški rad i pristup najvažnija karika tog uspeha.

Članice hora „Svetozar Marković“ pred sva takmičenja imaju svakodnevne probe od 18 časova. Mnoge od njih moraju da se vrate u školu da bi posle školskih časova vežbale sa horom. Potrebno je, naravno, i dosta kombinovanja sa nastavom koju one nekad imaju u to vreme. Vera u uspeh, uspeha je pola – ove devojčice i njihova Dragana to su – na vreme shvatile.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments