Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

21. maj 2018.

„Život moj“, „Ožalošćena familija“, pa „Pidžama za šestoro“ - do kraja ove sedmice, pred kraljevačkom pozorišnom publikom je vrlo uzbudljiva nedelja kada su pozorišna događanja u pitanju

sreda 23. maj u 20 časova

ŽIVOT MOJ

Akademija umetnosti Priština

Sa ciljem podrške mladim stvaraocima, kao i do sada, Kraljevačko pozorište otvara vrata studentima  treće godine glume akademije u Zvečanu u klasi docenta dr um. Aleksandra Đinđića, asistent Borjanka Ljumović, koji će izvesti svoju ispitnu predstavu, ŽIVOT MOJ. Predstava se izvodi na kamernoj  sceni, tako da je i broj ulaznica ograničen.

četvrtak 24. maj u 20 časova

OŽALOŠĆENA FAMILIJA

Ožalošćena porodica, Branislava Nušića osnov je nove predstave na repertoaru Kraljevačkog pozorišta. Reditelj, Miodrag Dinulović, adaptirao je i na scenu postavio svoje viđenje poznate komedije koja u ovom rediteljskom viđenju nosi naslov OŽALOŠĆENA FAMILIJAPisac koji je bio vrhunski poznavalac srpske naravi i dalje na sceni deluje sveže i savremeno, možda zbog toga što su se vremena promenila, a ljudi nisu. 

Kostime za ovu predstavu dizajnirali su Stefan Savković i  Katarina BOGDANOVIĆ,   autor scenografske ideja Ardaš Tavukčijan, muzički aranžmani Rade Kuburović i  dizajn maske Dragoljub Jeremić.

U predsatvi igraju: Predrag Pavlović, Svetlana Milenković, Zoran Cerovina, Gorica Dinulović, Biljana Kostantinović, Biljana Talić, Nikola Voštinić, Veroljub Andrijanić, Strahinja Bičanin, Stefan Milikić, Dragana Đurđević, Dušan Jović k.g, i Mile Cvojivić

Ulaznica za ovu predstavu košta 300 din.

petak.25. maj u 20 časova

PIDŽAMA ZA ŠESTORO

Druga predstava, koju Kraljevačko pozorište u okviru akcije  - Pozorište u pola cene - nudi pozorišnoj publici je hit komedija PIDŽAMA ZA ŠESTORO.

U pitanju je vodvilj koji je u koprodukciji sa Knjaževsko-srpskim teatrom Joakim Vujić režirao Nenad Gvozdenović. U centru radnje je francuski političar koji u svojoj vikendici organizuje žurku na koju poziva kuma, koji treba da posluži kao alibi za dovođenje ljubavnice. Kad njegova supruga čiji je ljubavnik kum, naprasno odluči da ne otpututje, nastaje pakao. Za publiku urnebesno smešan pakao.

U predstavi igraju: Miloš Krstović. Gorica Dinulović, Nikola Milojević, Milena Jovašević, Biljana Kostantinović i Predrag Pavlović. Predstava je na repertoaru u petak 25. maja u 20 časova, a ulaznica košta 150 dinara

.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments