Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. jun 2018.

Festival dečjeg folklora, peti po redu, u Kraljevu organizuje folklorni ansambl «Karanovac», čija uprava za ovo leto najavljuje i druge brojne događaje i festivale na kojima će Karanovčani učestvovati

Pored brojnih manifestacija koje je do sada organizivao Folklorni ansambl «Karanovac», poput Međunarodnog festivala folklora izvođačkih ansambala, Susreta veterana Srbije, na red je došao i dečji festival, peti pod nazivom «Ajd’ u kolo ko j’ za kolo». Pored Karanovčana, Kraljevčanima će se u subotu 16. juna predstaviti i igrači ansambala iz Makedonije, Bora, Niša, Čačka...  Kraljevačkim ulicama mališani će prodefilovati u 18:00, a program u Domu vojske kreće u 19:00.

Karanovčanima ovo nije kraj sezone, jer je izvođački ansambl pozvan da početkom jula učestvuje na prestižnom Balkanskom festivalu  na Ohridu u Makedoniji. Deca nakon toga idu u Petrovac, a odmah nakon povratka nekoliko sekcija Karanovčana se predstavlja na Vrnjačkom karnevalu. Da to ne bude sve za ovo leto, mali Karanovčani pokazujući svoj kvalitet svakodnevno, ostali su primećeni i organizatorima najvećeg međunarodnog festivala u Srbiji, Licidersko srce, tako da ćo u avgustu biti u Užicu, Bajinoj bašti i Višegradu.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments