Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

15. oktobar 2018.

U utorak 16. oktobra, na repertoaru Kraljevačkog pozorišta je gostujuća predstava, a u četvrtak 18. oktobra “Ručni rad” za koju je penzionerima u oktobru – mesecu starih – ulaz besplatan, evo kako mogu da dođu do ulaznica

BRAK MRAK, 16. oktobar, 20.00

U utorak 16. oktobra na repertoaru Kraljevačkog pozorišta je komedija BRAK MRAK. Duo komedija „Brak-mrak” se dopadljivo i dovitljivo igra sa duhovitim i preciznim raspoznavanjem tipova supružnika, te daje svakom gledaocu i gledateljki oduška u smehotresnim receptima kako se rešiti bračnih muka. Glumci Aleksandra Belošević i Janko Cekić nas u ulogama bračnih terapeuta vešto vode kroz razne razmirice pomažući da se nasmejemo situacijama u kojima se bračni partneri svakodnevno nalaze, ali i da kroz humor prevaziđemo sve faze prilagođavanja u zajedničkom životu. Ovo je pitka komedija u kojoj svako može i sebe i svog partnera da poistoveti sa barem nekoliko likova i da „mračne „delove svog braka začini prstohvatom humora i podgreje ga.

Predstava počinje u 20 časova, a ulaznica košta 300 dinara.

RUČNI RAD, 18. oktobar, 20.00

Od sedamdesetih godina prošlog veka, kada je napisan, RUČNI RAD, Žan Klod Danoa, do naših dana, delo je u koje je sebe upisivala svaka crna hronika i svaka ideologizacija uskraćenosti za najdublju ljudsku potrebu - LJUBAV. Međutim, komad nas pita i nešto drugo: Kako voleti i biti voljen u našem jezovitom svetu?

U predstavi, koju je režirao Radoslav Rale Mlilenković igraju: Kristina Jevtović, Gorica Dinulović i Biljana Konstantonović.

Ova predstava je poklon penzionerima u okviru obeležavanja Meseca penzionera, Ulaznice su besplatne, a zainteresovani ih mogu preuzeti u Udruženju penzionera Kraljevo

Kraljevačko pozorište penzionerima omugućava da 25. oktobra pogledaju predstavu Ožalošćena familja, za koju je predviđen popust od 50 odsto, tj. ulaznica košta 150 dinara.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments