Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

9. decembar 2018.

Muzička škola „Stevan Mokranjac“ iz Kraljeva prva je u Srbiji koja će svoj rad, na kalendarskom kraju godine probati da približi brojnoj publici, pa će u Novoj hali sportova u Ribnici, u tri večeri prirediti tri kvalitetna koncerta

Prema najavama iz Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ u Kraljevu, ponedeljak 24. decembar planiran je za koncert na kojem će nastupiti solisti klasične muzike, 25. dan kasnije biće priređen koncert učenika sa odseka za tradicionalno pevanje i sviranje, au sredu 26. decembra, kraljevačkoj publici predstaviće se kamerni sastavi, orkestri i hor ove muzičke škole.

Sva tri koncerta održaće se u Novoj hali sportova u Ribnici, počinju u 19 časova i predstavljaju svojevrsni festival kvalitetne muzike koja će obradovati i zadovoljiti ukuse poznavalaca, a takođe i upoznati sve one koji nisu posebno muzički obrazovani sa talentom mladih Kraljevčana koji pohađaju ovu školu. To su koncerti čiji je značaj veliki, ne samo zato što nijedna škola u Srbiji nije do sada probala da svoj rad približi toliko brojnoj publici, već posebno zato što su oni veliki iskorak u kulturnom sadržaju koji naš grad nudi. Tokom ova tri dana Kraljevčani će moći da se uvere zašto je muzička škola iz njihovog grada jedna od najuspešnijih u zemlji i da uživaju u prazničnoj radosti koju mladi muzičari žele da podele sa svojim sugrađanima.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments