Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

11. decembar 2018.

Na repertoaru Kraljevačkog pozorišta večeras je ponovo predstava rediteljke Aleksandre Kovačević, sa poklon uštedom, jer je cena ulaznice, odnosno „tretmana protiv celulita“ niža za više od 30 odsto

Predstava: „TVOJE TAJNO ORUŽJE UBORBI PROTIV NEUKROTIVOG CELULITA“

Utorak 11. decembar, u 20 časova

Nakon izuzetno uspešne beogradse premijeru u Beogradskom dramskom pozorištu, kojoj je prisustvovao i sam pisac, Injigo Ramirez de Aro, predstava provokativnog naslova na repertoaru Kraljevačkog pozorišta je i večeras (utorak, 11. decembar u 20 časova).

Iz Kraljevačkog pozorišta podsećaju da je rediteljka Aleksandra Kovačević napravila predstavu koju nikako ne možemo nazvti običnom:

„Zapitajte se: Da li i Vama celulit uništava život? Da li Vas je sramota da svoj celulit prikažete u javnosti? Izbegavate plaže jer ste zgroženi izgledom svog gluteus maximusa? Naša predstava nudi trajno rešenje. Radikalnim sredstvima tretiramo problem i uvodimo Vas u Novi Svet u kojem ćete biti aktivni gospodari sopstvenog života“, ističe se u najavi predstave,

U predstavi igraju; Milorad Damjanović (kao gost, prvak Beogradskog dramskog pozorišta) Dragana Đurđević, Stefan Mililić i Stefan Ostojić.

Tretman, odnosno ulaznica, uz popust od više od 30 odsto, košta samo 200 dinara.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments