Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

12. decembar 2018.

Obeležavajući svoj dan Istorijski arhiv Kraljevo priređuje promociju dela zasnovanog na arhivskim dokumentima, koje obrađuje neopravdano zapostavljeni period srpske istorije i ukazuje na stradanje srpske vojske i naroda

Istorijski arhiv Kraljevo, uz pokroviteljstvo lokalne samouprave, objavio je ediciju pod nazivom „Kraljevo u Velikom ratu“, autora Rada Vukosavljevića. Četvorotomno izdanje je zasnovano na arhivskim dokumentima i istorijskim činjenicama. Obrađuje neopravdano zapostavljeni period srpske istorije, dajući novu sliku o oslobodilačkim ratovima od 1912-1918. godine i ukazuje na stradanje srpske vojske i naroda i zločine izvršene nad njima.

Promocija knjige biće priređena povodom obeležavanja stogodišnjice pobede u Velikom ratu i Dana Istorijskog arhiva Kraljevo, u ponedeljak, 17. decembra, u svečanoj sali Gradske uprave u 13 časova.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Bane

    Gost - Bane

    Knjige su napisane počevši od Srpske triologije ...ima ih na desetine   do peroida   komunizma  a danas .... ali kako da tumačimo,, neopravdano zapostavljeni period srpske istorije,, ? 
    • Ime: Bane