Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

14. decembar 2018.

Veče s pesnikom Ljubivojem Ršumovićem, jednim od najviđenijih srpskih pesnika, podsetiće sve koji vole njegove stihove i pesme, zašto je dobitnik UNESKO nagrade za celokupno stvaralaštvo posvećeno deci

Kulturni centar „Ribnica“ Kraljevo priređuje poseban program za ljubitelje pesničke reči.  U ponedeljak, 17. decembra u 18 časova, u Svečanoj sali Gradske uprave u Kraljevu, održaće se književno veče sa Ljubivojem Ršumovićem, jednim od najstarijih i najviđenijih srpskih pesnika.

U programu Veče sa Ršumom posetioci će se podsetiti čuvenih Ršumovićevih stihova i pesama za najmlađe i najstarije čitaoce kao što su Vuče, vuče, bubo lenja, Braću ne donose rode, Još nam samo ale fale, Zdravica srpskom narodu...Ršumović je i autor kultnih televizijskih emisija Hiljadu zašto, Hajde da rastemo, Fazoni i fore i na desetine pesničkih knjiga, obavezne lektire osnovaca. Njegovo stvaralaštvo ovenčano je brojnim nagradama i priznanjima, a dobitnik je i nagrade za celokupno stvaralaštvo UNESKA posvećenog deci. Takođe je i autor Bukvara dečjih prava.

Ulaz je besplatan!

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments