Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

14. decembar 2018.

Oni koji žele, sutra (subota, 15. decembar) imaće priliku da sa besplatnim ulaznicama odgledaju predstavu „Sledeći idiot“, koja  u svojoj žiži ima sudar običnog čoveka sa sistemom i državnim aparatom; evo kako do ulaznica

Od dve jednočinke, SLEDEĆI, Terensa Meknelija i IDIOT, Muze Pavlove, nastala je gorka komedija, koju su režirali Aleksandra Kovačević i Miodrag Dinulović, a čiji je naslov, sasvim logično, SLEDEĆI IDIOT. Ova priča, koja je u Kraljevačkom pozorištu skrojena po receptu: dva pisca, dva reditelja i četiri glumca, u svojoj žiži ima sudar običnog čoveka sa sistemom i državnim aparatom, u kojem su ljudi samo brojevi. Svako ko uđe u pozorišnu salu, bar jednom u životu imao je priliku da se oseti ništavnim pred sistemom čiji mehanizmi melju. U predstavi igraju: Milena Jovašević, Zoran Cerovina, Binjana Talić i Predrag Pavlović.

Predstava je na repertoaru u SUBOTU 15. decembra od 20 časova, a ulaznice za ovu predstavu su besplatne i publika ih može preuzeti na biletarnici pozorišta večeras do 20 časova i u subotu, na dan izvođenja predstave od 18 do 20 časova.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments