Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

21. decembar 2018.

U nedelju, 23. decembra, Gradski kamerni hor „Liceum“ iz Kragujevca i Gradski hor „Crvčanin“ iz Kraljeva prirediće zajednički koncert u Kraljevačkom pozorištu, nedelju dana nakon što su takav koncert imali u Kragujevcu

Kulturni centar „Ribnica“ Kraljevo u saradnji sa Muzičkim centrom Kragujevac organizuje koncert nove romantične horske muzike 21. veka „Na zapadu nešto novo“. Koncert će se održati u Kraljevačkom pozorištu u nedelju, 23. decembra u 20 časova. Nastupaju Gradski kamerni hor „Liceum“ iz Kragujevca, pod rukovodstvom profesora Miloja Nikolića, i Gradski hor „Crvčanin“ iz Kraljeva sa dirigenticom Lejlom Stojanović.  Horovi će nastupiti uz klavirsku pratnju Ilije Lazarevića i gudački kvartet „Arcobaleno“.

Izbor kompozicija programa ovog koncerta predstavlja neke od vrhunaca horske muzike novog milenijuma. 

Gradski hor „Crvčanin“ osnovan je krajem 2011. godine pri Kulturnom centru "Ribnica" Kraljevo i do 2018. godine radio je pod rukovodstvom dirigenta Radoša Gvozdenovića.

Gradski kamerni hor „Liceum“  osnovan je 1990. godine  sa ciljem da obnovi i unapredi jednoipovekovnu tradiciju horskog pevanja u Kragujevcu. Hor radi pri Muzičkom centru Kragujevac.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments