Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

15. januar 2019.

Šesta izložba „Inicijative“, čiji su autori učenici četvrtog razreda Umetničke škole u Kraljevu sadrži radove nastale na časovima crtanja i slikanja kao i izbor radova domaćih zadataka

U Galeriji Kulturnog centra u Ribnici u sredu, 16. januara u 19 časova, biće otvorena šesta izložba „Inicijative“ čiji su autori učenici četvrtog razreda Umetničke škole u Kraljevu.

Izložba sadrži radove nastale na časovima crtanja i slikanja kao i izbor radova domaćih zadataka.

Neki od radova su prilikom izbora zatečeni u procesu obrade, nedovršenih linija i bez finalne poente, čime se može zapaziti sam proces stvaranja.

Tehničari dizajna grafike upotpunili su izložbu veoma dobrim plakatima koji plene originalnošću ideje.

Svaki od ispunjenih, tipskih zadataka, nose u izvesnom smislu pečat škole u kojoj su nastali, ali u njima je sačuvana individualnost koja mladim stvaraocima formira umetnički rukopis i stvaralačko samopouzdanje.

Autori izložbe su Sofija Marković, Isidora Nenadić, Olivera Dragojlović, Jana Radenković, Anđela Radojičić, Katarina Gajović, Tanja Gajić, Vasilije Vasić, Lea Kenić, Teodora Milosavljević, Stefan Marković, Jovana Đoković,  Mina Ćirović, Milena Ivić, Darija Vojinović i Ana Trifunović.

Izložba će biti otvorena do 28. januara 2019. godine.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments