Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

22. januar 2019.

Odeljenje u Stublu OŠ „Milunka Savić“ dobitnik je Savindanske darovnice kraljevačke biblioteke, čiji su pisci obradovali mališane knjigama, a poklon su obogatili i vlasnica knjižare ,,Prozor“ Zorica Janković i pesnik Dejan Aleksić

Dani Svetog Save u Kraljevu se obeležavaju mnogim  aktivnostima, a Narodna biblioteka ,,Stefan Prvovenčani“ je jedan od glavnih aktera kulturnih događaja. Po objavljenom programu ovonedeljnih aktivnosti, Savindansku darovnicu kraljevačke biblioteke dobila je OŠ ,,Milunka Savić“, odeljenje u Stublu. Gordana Timotijević, Miloje Radović i Miloš Milišić, kraljevački pisci, obradovali su mališane i učiteljice  knjigama za biblioteku, a poklon je obogatila i vlasnica knjižare ,,Prozor“, Zorica Janković.

Prijateljstvo između pisaca i učenika i učiteljica iz Stubla preraslo je, čini se, u ljubav. Danas je u učionicama škole bilo smeha, razgovora, pesama, pevanja....i Dejan Aleksić, dečji pisac, poslao je knjige na dar.

Za kraj, pesnik Miloje Radović je poručio direktorki da čuva divnu decu i njihove učiteljice, sa željom da se priča o skladnom kolektivu širi i čuje čemu će, kako je obećao i sam doprineti.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments