Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

31. januar 2019.

U galeriji Kulturnog centra u Ribnici otvorena je Godišnja izložba fotografija na kojoj su pored pobedničke fotografije i tri pohvaljena rada, izloženi i radovi ostalih autora za koje je ovogodišnju konkurs bio pravi izazov

Žiri je imao zaista težak zadatak da odluči ko će biti pobednik konkursa, jer je odzov bio veliki.

- Ove godine nagrada je pripala Kosti Kostiću iz Kraljeva za fotografiju „Vodeni put“. Pored pobedničke fotografije, imamo i tri pohvaljene - rekla je Jelena Krunić – Slavković, koordinator Godišnje izložbe fotografija i jedan od članova žirija.

Na sinoć otvorenoj Godišnjoj izložbi fotografija u galeriji Kulturnog centra u Ribnici radove je izložilo 46 autora sa teritorije Raškog okruga.

Ove godine nagrada je pripala Kosti Kostiću iz Kraljeva za fotografiju „Vodeni put“. Pored pobedničke fotografije, tri su pohvaljene.

Kosta Kostić se fotografijom bavi u slobodno vreme od 2013. godine. Pobedom na konkursu stekao je pravo na organizovanje samostalne izložbe u Kulturnom centru u toku sledeće godine.

O izložbi je govorio i Vladan Marinković, član žirija, koji je istakao da su se nekada na ovu izložbu prijavljivali uglavnom samo članovi Foto kino kluba Kraljevo i da je dobro što je konkurs kasnije poprimio regionalni karakter.

izvor: KC "Ribnica" Kraljevo

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments