Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

2. mart 2019.

Bibliotečku karijeru dr Dejan Vukićević započeo je u biblioteci "Stefan Prvovenčani" u Kraljevu, gde je već zapažen njegov rad na bibliografijama, koji je i kasnije uspešno nastavio, a danas je jedan od vodećih bibliotekara u Srbiji

Nacionalna nagrada iz oblasti bibliotekarstva "Janko Šafarik", koja se dodeljuje za ukupan doprinos razvoju bibliotečko-informacione delatnosti Republike Srbije, ove godine dodeljena je dr Dejanu Vukićeviću, bibliotekaru savetniku, zaposlenom na Odeljenju posebnih fondova u Narodnoj biblioteci Srbije.

Bibliotečku karijeru dr Dejan Vukićević započeo je u Narodnoj biblioteci "Stefan Prvovenčani" u Kraljevu, gde je već zapažen njegov rad na bibliografijama, koji je i kasnije uspešno nastavio. Danas je jedan od vodećih bibliotekara u Srbiji, a o tome, svakako, svedoče i prestižne nagrade iz oblasti bibliotekarstva, koje su mu pripale, kao i učešće na više naučnih skupova u zemlji i inostranstvu. Autor je brojnih stručnih monografskih publikacija.

Vukićeviću je nagrada uručena u Narodnoj biblioteci Srbije, na centralnoj manifestaciji, koja je upriličena povodom 187. rođendana ove ustanove.

                   Tijana Kačarević

                   foto: Ivan Spasojević

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments