Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

12. mart 2019.

Izložbu, čiji su autori poznati fotografi Tomislav Peternek, Goran Kukić i Igor Mandić, čini oko 60 fotografija nastalih na putovanjima trojice autora koji imaju različite stilove

Kulturni centar „Ribnica“ Kraljevo, u saradnji sa Foto klubom f.64, organizuje izložbu fotografija „Putovanja 3 objektiva“.

Izložba, čiji su autori fotografi Tomislav Peternek, Goran Kukić i Igor Mandić, biće otvorena u sredu, 13. marta u 19 časova, u galeriji Kulturnog centra u Ribnici.

Izložbu čini oko 60 fotografija nastalih na putovanjima trojice autora koji imaju različite stilove.

Fotografije Tomislava Peterneka, nastajale su nekoliko decenija i beleže zanimljive i neočekivane situacije iz svakodnevnog života.

Fotografije Gorana Kukića nemaju jasnu dvodimenzionalnost i vremensku odrednicu. Na njima su prikazani  refleksi u različitim izlozima širom Evrope.

Fotografije Igora Mandića su kolekcija doživljaja trenutka sa različitih kontinenata - od totalne pustinje do najnaseljenijih mesta na svetu. Kroz fotografije, Igor teži nadrealnosti realnih scena.

Cilj projekta je da se ljudi bolje upoznaju sa fotografijom i da se skrene pažnja na fotografiju kao vid komunikacije koji oplemenjuje.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments