Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

19. mart 2019.

Narodni muzej Kraljevo i Udruženje porodica palih boraca ratova od 1990. do 1999. godine grada Kraljeva pozivaju sugrađane na promociju knjige "Spomenica poginulih u ratovima 1991-2000. godine sa područja Kraljeva"

U Galeriji Narodnog muzeja u Kraljevu u četvrtak, 21. marta u 13 časova biće priređena promocija knjige "Spomenica poginulih u ratovima 1991-2000. godine sa područja Kraljeva".

Narodni muzej Kraljevo i Udruženje porodica palih boraca ratova od 1990. do 1999. godine grada Kraljeva pozivaju sugrađane na promociju knjige koju je priredio dr Miloš Timotijević, muzejski savetnik Narodnog muzeja Čačak.

U programu će, pored priređivača, učestvovati i dr Kosta Nikolić, naučni saradnik Instituta za savremenu istoriju u Beogradu, koji je recenzent projekta.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Marko

  Gost - Marko

  A ovo SPS udruženje boraca ne pozva veterane nego samo one koji su im odani. A saborci preživeli tuže državu za diskriminacoju, sramote i bruke... 
  • Ime: Marko
 • Gost - Opet

  Gost - Opet

  Što se tiče moga oca, u ovoj knjizi, mnogo je ne tačnih informacija i činjenica. Sramota je da o ljudima koji su pali za otadžbinu pišu iz svoje glave, a bez konsultacije sa porodicama... 
  • Ime: Opet
 • Gost - Čuće se, a i videti

  Gost - Čuće se, a i videti

  Bojim se da to ne bude bruka, ukoliko se ispostavi da je ta nova knjiga, zapravo, plagijat  postojeće, koju su napisali kraljevački novinari, novinari  ,,Ibarskih novosti".
  Narodni muzej u Kraljevu morao je o tome da vodi računa, a čudno je da je takvu knjigu pripremio muzejski savetnik Narodnog muzeja IZ ČAČKA?!
  • Ime: Čuće se, a i videti