Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

8. april 2019.

Nedelja koja je pred nama bogata je pozorišnim događajima, a na repertoaru Kraljevačkog pozorišta su, između ostalog i: „Celulit“, „Kokoška“, „Boing boing“, ali i jedna gostujuća i predstava dramske grupe KUD „Abrašević“

Sreda, 10. aprl u 20 časova

TVOJE TAJNO ORUŽJE U BORBI PROTIV NEUKROTIVOG CELULITA

Po tekstu španskog pisca, inače karijernog diplomate, Injigo Ramireza de Ara, reditelj Aleksandra Kovačević, napravila je predstavu koju nikako ne možemo nazvati običnom. Zato zapitajte se: Da li i Vama celulit uništava život.? Da li Vas je sramota da svoj celulit prikažete u javnosti? Izbegavate plaže, jer ste zgroženi izgledom svog gluteus maximusa? Naša predstava nudi trajno rešenje. Radikalnim sredstvima tretiramo problem i uvodimo Vas u Novi Svet u kojem ćete biti aktivni gospodari sopstvenog života.

U predstavi igraju; Milorad Damjanović ( kao gost, prvak Beogradskog dramskog pozorišta) Dragana Đurđević, Stefan Mililić i Stefan Ostojić.

Predstava je na repertoarau u sredu 10. aprila od 20 časova. Ulazniza za ovo izvođenje košta 300 dinara.

Četvrtak 11.4. u 20 časova

UDAJ SE MUŠKI

Svi želimo venčanje iz snova! Naravno, svi oni kojima je ovo neophodan životni korak. U predstavi „Udaj se muški“, na venčanju će se razotkriti dugo skrivane tajne i karakteri likova. Tenzija koja će nastati navešće glavne likove da ispišu još jedan važan događaj u svojim životima i da donesu presudne životne odluke. „Udaj se muški“ je urnebesna komedija situacije današnjice, ali i sutrašnjice, komad o našim ljudima, jer takve najbolje znamo i osećamo. Komedija koja će vas naterati da se prepoznate, da se upustite u avanturu i zapitate se šta pokreće naše živote i koliko su zapravo zamršeni međuljudski odnosi… U predstavi za koju je tekst napisla Dunja Petrović, a režirala Marija Lipovski igraju: Snežana Savić, Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur, Aleksandar Jovanović, Miloš Đorđević, Ratko Tankosić. Na repertoaru Kraljevačkog pozorišta je u četvrtak 11. aprila, a ulaznica košta 700 dinara.

Petak 12.4. u 20 časova

BOING BOING

Hit komedija BOING, BOING, na repertoaru Kraljevačkog pozorišta je u petak, 12. aprila u 20 časova. Kao i u većini vodvilja koje potpisuje Mark Kamoleti, zaplet komedije je u bračnim višeuglovima.Prevremeno penzionisani pilot Er Fransa, ima tri verenice stujuardese, sa kojima održava vezu zahvaljujući preciznom redu letenja. U trenutku kad pomisli da je dostigao "savršenstvo" u goste mu dolazi prijatelj iz mladosti i njegov "savršeni svet" počinje da se ruši na zadovoljstvo publike.

U ovoj predstavi, koja je nastala u kooprodukciji sa Knjaževsko srpskim teatrom iz Kragujevca igraju: Zoran Cerovina, Katarina Janković, Svetlana Milenković, Mladen Knežević, Jasmina Dimitrijević i Isidora Rajković. Predstavu je režirao Nenad Gvozvenović

Ulaznica za ovu predstavu košta 300 dinara.

 

Subota 13.4. u 20 časova

KOKOŠKA

U dalekom Doščatovu, negde  u zabiti  Rusije, u malenom pozorištu, zaposleni u njemu biju lične bitke sa dosadom, zapostavljenim ambicijama, potragom za ljubavlju. Najprevođeniji ruski savremeni dramski pisac novog doba, Nikolaj Koljada, u komadu Kokoška voli i mrzi svoje junake.Ismeva ih razume, smeje se i tuguje sa njima, a zadatak da to prenese na scenu pripala je reditelju Radoslavu Raletu Milenkoviću. U predstavi igraju; Kristina Jevtović, Gorica Dinulović, Biljana Kostantinović, Zoran Cerovina i kao gost Miša Samolov. Predstava je na repertoaru u subotu 13. aprila u 20 časova. Ulaznica za ovu predstavu košta 300 dinara.

Nedelja 14.4. u 18 časova

KO SE ŠETA OKO SVETA

Dramska grupa KUD-a "Abrašević" će u nedelju 14. aprila u 18 časova izvesti predstavu za najmlađu publiku - KO SE ŠETA OKO SVETA. Po tekstu Tode Nikoletića, predstavu je režirao mladi glumac Stefan Milikić. Predstava je namenjena deci starijoj od pet godina, a ulaznica košta 150 dinara.

Biletarnica Kraljevačog pozorišta radi, svakog radnog dana od 14 do 20 časova, vikendom i praznicima dva sata pre početka predstave, a publika ulaznice može kupiti, od trenutka objavljivanja repertoara, za bilo koju predstavu u mesecu.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments