Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

17. april 2019.

Etnografski institut SANU, nacionalna naučno-istraživačka ustanova koja se bavi sistematskim etnološko-antropološkim proučavanjem stanovništva i kulture srpskog naroda, biće predstavljen u Narodnom muzeju u Kraljevu

U Narodnom muzeju Kraljevo u petak, 19. aprila u 12 časova biće predstavljen rad Etnografskog instituta Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU).

O Etnografskom  institutu SANU i bogatoj izdavačkoj delatnosti koja traje više od 70 godina, govoriće Biljana Milenković-Vuković. Dr Mladena Prelić će prisutne upoznati sa jednim od najvažnijih projekata Instituta - istraživanje etniciteta.

O radovima saradnika Instituta vezanih za Kraljevo i okolinu, odnosno za Raški okrug, govoriće dr Mirjana Pavlović. Zanimljivo predavanje o spektaklima održaće dr Miroslava Lukić - Krstanović.

Etnografski institut Srpske akademije nauka i umetnosti je centralna nacionalna naučno-istraživačka ustanova u Srbiji koja se bavi sistematskim etnološko-antropološkim proučavanjem stanovništva Srbije, kao i kulture srpskog naroda u zemlji i rasejanju.

Ulaz je slobodan

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments