Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

14. maj 2019.

U serijalu kojim Foto kino klub i kraljevačka biblioteka žele da popularizuju filmsko stvaralaštvo u gradu na Ibru, biće prikazan film koji govori o životu druge i treće generacije srpskih migranata u Švedskoj

Narodna biblioteka "Stefan Prvovenčani" Kraljevo i Foto kino klub Kraljevo pokrenuli su serijal prikazivanja dokumentarnih i animiranih filmova kraljevačkih autora. Za večeras (utorak, 14. maj) u 19.00 časova zakazana je projekcija filma „Frula“ Radoslava Živkovića. Film govori o životu druge i treće generacije srpskih migranata u Švedskoj, karakteristično i za celu dijasporu.

Gost autor večeras biće Pavle Pavlović, licencirani , turistički i planinski vodič, autor kratkih promotivnih filmova iz oblasti turizma.

Fotokino klub u saradnji sa kraljevačkom bibliotekom započeo je serijal filmova kraljevačkih autora. Ove godine su to filmovi Radoslava Radeta Živkovića, a pre svake projekcije, prikazuje se i po jedan film od nekih manje afirmisanih autora. Cilj je da se popularizuje filmsko stvaralaštvo u Kraljevu i da se prikažu već aktivni filmski kreatori.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Radoslav

    Gost - Radoslav

    • Ime: Radoslav