Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

4. jun 2019.

Koncert Dragice Radosavljević Cakane, Etno grupe „Šara“, Srbskih pravoslavnih pojcaca i Gradskog hora „Crvčanin“ na Trgu srpskih ratnika u subotu 8. juna otkazan je zbog, kako je iz KC „Ribnica“ saopšteno, vremenskih nepogoda

Muzički program festivala „Maglič“, koji je Kulturni centar „Ribnica“ planirao za subotu 8. jun na Trgu srpskih ratnika, otkazan je zbog vremenskih nepogoda, saopštili su organizatori. Kako je navedeno, ostali programi će biti održani.

U okviru Festivala umetnosti "Maglič", koji organizuje Kulturni centar, večeras u 19:00 u Francuskoj kući održaće se književni program Kosovska božurnica u kome učestvuju pisci s Kosova: ŽIVOJIN RAKOČEVIĆ, MILAN MIHAJLOVIĆ, NENAD RADENKOVIĆ i RATOMIR RATKO POPOVIĆ, koji će govoriti o modernoj kosovskoj poeziji i književnim prilikama u južnoj pokrajini.

Sutra, sreda, 5. jun u 19:00, u Galeriji Kulturnog centra u Ribnici biće otvorena izložba skulptura mladih vajara s Kosova -  Miloša Šarića i Slaviše Mihajlovića. Oba umetnika su završili Fakultet umetnosti u Prištini – Zvečanu, a izlagali su  samostalno  i na grupnim izložbama. Dobitnici su brojnih nagrada za skulpturu.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments