Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

12. jun 2019.

Saznajte od autora izložbe o kafi – Aleksandre Savić, muzejske savetnice Prirodnjačkog muzeja u Beogradu zašto nam je kafa toliko bitna, uz brojne zanimljivosti o ovoj specifičnoj i neobičnoj biljci

Autor izložbe „Kafa, uzbudljiva priča o dobrom ukusu“ dolazi u goste kraljevačkom Narodnom muzeju. Veče sa Aleksandrom Savić, muzejskim savetnikom Prirodnjačkog muzeja u Beogradu, nosi naziv „Uzbudljiva priča o kafi“. Kroz atraktivnu prezentaciju, publika će biti u mogućnosti da sazna zanimljive detalje vezane za biljku kafa – odakle potiče, kako je otkrivena, koje vrste kafa postoje, kako i zašto je kafa zavladala svetom, ali i vlada do današnjih dana. Saznajte od autora izložbe, zašto nam je kafa toliko bitna, uz brojne zanimljivosti o ovoj specifičnoj i neobičnoj biljci.

Specijalni gost večeri je barista i novinar Bojan Đorđević, glavni i odgovorni urednik Web sajta www.kafica.rs. Polu-čovek, polu-kafa, espreso „manijak“ koji je spreman da se posvađa sa samim sobom zbog kafe. Neprekidni ispitivač beogradske kafe scene i sanjar o arabikama i robustama. Razgovor o kafi: sa kafom na Ti … Bojan otkriva tajne o dobroj kafi i kako je pripremiti.

Četvrtak 13. jun 2019. u 19 sati

Galerija Narodnog muzeja Kraljevo

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments