Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

19. jun 2019.

Pored dečjih ansambala organizatora dečjeg festivala SKC,,Stefan Nemanja iz Kraljeva, predstaviće se i deca iz Banjaluke, Višegrada,  Kruševca, Obrenovca, Čačka,  Blaca, Boljevca, Novog Pazara,  Raške, Gornjeg Milanovca i Aranđelovca

Srpski kulturni centar,,Stefan Nemanja“ iz Kraljeva u subotu 22. juna organizuje veliki dečji festival pod nazivom ,,U KRUG, U KRUG, IGRAMO JA I DRUG“, na kojem će se ove godine, pored dečjih ansambala SKC,,Stefan Nemanja “- KUD,,Železničar“ iz Kraljeva, predstaviti i dečje grupe iz Banjaluke, Višegrada,  Kruševca,  Obrenovca, Čačka,  Blaca, Boljevca, Novog Pazara,  Raške, Gornjeg Milanovca i Aranđelovca.

Festival je revijalnog karaktera, održava se u kontinuitetu sedmu godinu zaredom i polako ostvaruje svoj cilj, a to je da svojim sadržajem ostavi dubok trag u kulturnim dešavanjima ovog tipa na prostoru grada Kraljeva i Raškog okruga.

Defile dečjih ansambala, na kojem će biti oko 600 učesnika  kreće u 18. 00časova sa platoa Trga Svetog Save i kretaće se Omadinskom ulicom, a festivalski nastup grupa počinje u 19.00 časova u prostorijama Doma Vojske Srbije u Kraljevu.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments