Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

4. jul 2019.

Umetnica Minja Radašinović, autorka izložbe „Ljudski neskladi“, prema oceni kritike, svojim ozbiljnim crtačkim izrazom originalnošću uspeva da privuče pažnju publike koja je svrstava u ozbiljne domaće crtače

U Galeriji Kulturnog centra u Ribnici u petak, 5. jula u 19 časova, biće otvorena izložba crteža „Ljudski neskladi“ umetnice Minje Radašinović.

Minja Radašinović je student Filološko - umetničkog fakulteta na Odseku za primenjenu i likovnu umetnost u Kragujevcu. Radi kao saradnik u Centru za likovno usavršavanje i vodi kreativne likovne radionice za decu mlađih uzrasta. Učestvovala je u grupnim studentskim izložbama. Bavi se crtanjem, slikanjem, grafikom i fotografijom. Euforičnom energijom i ekspresivnim rukopisom uspela je za kratko vreme da premosti jaz od crtačke deskriptivnosti i nepotrebnog opisivanja, tako karakterističnog za mlade autore na početku umetničke karijere, ka ozbiljnom crtačkom izrazu koji uspeva da privuče pažnju svojom originalnošću, pridružujući se ozbiljnim domaćim crtačima.

Izložba će biti otvorena do 16. jula.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments