Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

3. septembar 2019.

Kraljevačku publiku zabaviće putujuća trupa pozorišta „Pikuentas“ iz grada Bilbao (Španija) sa dva animatora koji tumače četiri lika; oni će prikazati neverovatne talente lutaka sa kojima su putovali po celom svetu

Sutra (sreda, 4. septembar) u 18 časova, na platou ispred Kraljevačkog pozorišta pozorišta za najmlađu publiku besplatno će biti izvedena lutkarska predstava „Cirkus zaborava“ putujuće trupe „Pikuentas“ iz Španije, iz grada Bilbao.

„Cirkus zaborava“ je lutkarska predstava za sve uzraste, sa vrlo malo teksta i puno muzike, u trajanju od 40 minuta. Uglavnom se izvodi na ulicama i u nekonvencionalnim prostorima.

Inspirisana je prvim lutkarskim karnevalima i lutkarima, koji su se selili iz grada u grad, predstavljajući svoje lutkarske veštine širom sveta.

Predstavu igraju dva animatora koji tumače četiri lika, a sve se dešava u cirkusu. Svakodnevni život likova, predstavlja neprestano sećanje na prošla vremena, koja ne treba da padnu u zaborav. U ritmu melodija starih varvarskih orgulja, animatori će prikazati neverovatne talente lutaka sa kojima su putovali po celom svetu.

Nakon Beograd i Kragujevaca, Kraljevo je  poslednji grad u kojem će trupa pozorišta „Pikuentas“ gostovati.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments