Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

3. septembar 2019.

Prvak Beogradskog dramskog pozorišta, glumac Slobodan Ćustić, u svojoj monodrami govoriće o ljubavi, dostojanstvu, porodici, deci, odrastanju, odraslima, o prijemnom ispitu na glumi

U oviru „Dana Republike Srpske u Srbiji“, u petak 6. septembra u 20 časova u Kraljevačkom pozorištu, prvak Beogradskog dramskog pozorišta, glumac Slobodan Ćustić, izvešće monodramu O GLUMATANJU. Slobodan Ćustić će govoriti o ljubavi, dostojanstvu, o porodici, o deci, o odrastanju i odraslima. Ulaznice za ovu predstavu su besplatne, a publika ih može preuzeti radnim danom na biletarnici Kraljevačkog pozorišta posle 14 časova i na dan izvođenja - dva sata pre početka predstave.

Komedija "O GLUMATANJU" je netipična forma monodrame u kojoj se glumac direktno obraća publici, insistirajući na kontaktu i pokušava da ih svojom ličnom pričom o glumi, uvede u svet i među ljude koji su svoju sujetu i ekscentričnost preveli u ljubav prema pozorištu i način života postavili na daske koje ništa (život) znače.

Veoma otvoren pristup bez udvaranja, dodvoravanja i na veoma drugačiji način vodi prisutne od svog početka do te večeri kada prisutni prate predstavu, potpuno iznenađeni stilom i sadržinom. Prikaz kompletnog prijemnog ispita na glumi, koji je veoma neizvestan i težak, mada na oko jednostavan. Upravo ta procena kvaliteta kandidata i posebnost svakog člana komisije na čelu sa profesorom koji prima klasu, čini prijemni veoma teškim i neizvesnim, a baš taj deo je jedan od najduhovitijih u predstavi.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments