Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

17. septembar 2019.

Prethodnog vikenda izvođački ansambl se predstavio publici u Bosanskoj Gradiški na XVII Međunarodnom festivalu folklora, a narednog vikenda rekreativci - Karanovčani na Ohridu će nastupiti sa ansamblima sa Balkana

Nova školska godina je uveliko počela, a sa njom i Folklorni ansambl „Karanovac“ nastavlja svoj rad. Nakon američke turneje početkom ove godine, nastupima po Srbiji i julskih folklornih radionica na Ohridu, članovi folklornog ansambla „Karanovac“ iz Kraljeva, vraćaju se u salu u novoj hali sportova, gde ih čekaju novi izazovi.

Svim zainteresovanima ansambl otvara svoja vrata, a septembar je besplatan za sve novoupisane članove.

Prethodnog vikenda izvođački ansambl se predstavio publici u Bosanskoj Gradiški na renomiranom XVII Međunarodnom festivalu folklora, a već sledećeg vikenda rekreativci Karanovca kreću na Ohrid gde će u subotu 21. septembra nastupiti sa ansamblima sa Balkana.

- Karanovčanima predstoje novi nastupi kao i novembarske folklorne radionice, te stoga požurite i zauzmite svoje mesto u kolu na vreme – kaže Marko Ljubojević, direktor i umetnički rukovodilaca FA „Karanovac“.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments