Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

3. oktobar 2019.

Odmah posle beogradske premijere, od večeras na repertoaru kraljevačkog „Kvarta“ nalazi se peti nastavak filma Dejana Zečevića, a na sutrašnje dve projekcije stižu glumačka i autorske ekipa da pozdrave gledaoce

Od večeras, sve do srede 9. oktobra, u dva termina od 20.00 i 22.00, i kraljevačka publika, odmah posle beogradske premijere filma „Vojna akademija 5“ imaće priliku da prati doživljaje omiljenih junaka. U filmu „Vojna akademija 5“, popularni junaci prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Serija prati i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Pogledajte trejler filma:

Sutra (petak, 4. oktobar), uz dve redovne projekcije u 20.00 i 22.00, predviđena je još jedna od 18 časova. Deo glumačke i autorske ekipe pokloniće se publice posle projekcije koja počinje u 18 časova i pre projekcije u 20.00 časova.

Predviđeno je da publika dobije priliku da se malo druži sa glumcima, da se oni koji žele fotografišu sa omiljenim junacima. U MMC „Kvart“ žele da bude iznenađenje za publiku ko će od glumačke ekipe doći u Kraljevo, ali otkrivaju da je glumica Nina Janković, koja u ovom filmu igra glavnu žensku ulogu - potvrdila svoj dolazak.

Karta za projekciju filma „Vojna akademiju 5“ košta 350 dinara, a biletarnica radi svakog dana od 8 do 22 časa.

foto: screnshot YouTube (Art Vista)

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments