Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

12. oktobar 2019.

Na repertoaru Kraljevačkog pozorišta naredne sedmice najpre će biti predstava koja se bavi sumnjom kao osnovnim pokretačem zla, a potom i apsolutni pozorišni hit namenjen deci – priča o Doroti i njenim prijateljima

Sreda 16. oktobar, 20.00 časova

SUMNJA

Predstava SUMNJA, koja je od premijere već dobila četiri fesitvalske nagrade na repertoaru Kraljevačkog pozorišta je u sredu 16. oktobra.

Tekst za koji je pisac Džon Patrik Šenli dobio Pulicerovu nagradu, bavi se sumnjom kao osnovnim pokretačem zla. Dramaturg Tijana Grumić i reditelj Jug Đorđević pokušali su da kroz što svedeniju scenu i igru, pažljivim građenjem odnosa među likovima, ostave "sumnju" u vazduhu i nakon što se zavesa spusti.

U predstavi igraju: Biljana Kostantinović, Zoran Cerovina, Svetlana Milenković, Gorica Dinulović i Nikola Voštinić

Ulaznica za ovu predstavu košta 300 dinara

Subota 19. oktobar u 12.00 časova

ČAROBNJAK IZ OZA

Apsolutni pozorišni hit, namenjen deci, predstav ČAROBNJAK IZ OZA, na repertoaru Kraljevačkog pozorišta je u subotu 19. oktobra u 12 časova. Iako je od trenutka kada je Frank Baum, napisao Čarobnjaka iz Oza prošlo 120 godina, priča o Doroti i njenim prijateljima, koji tokom putešestvija na kojem tragaju za velikim i moćnim Čarobnjakom iz Oza koji će ispuniti sve njihove želje - ne bledi. Naprotiv, zahvaljujući alatima novog milenijuma življa je nego ikada. Predstavu je režirao Miodrag Dinulović, a predstava je proglašena za najbolju na Festivalu Mali Joakim.

U predstavi igraju: Kristina Jevtović, Stefan Milikić, Svetlana Milenković, Vladimir Jovanović, Dragan Marinković (kao gost) Predrag Pavlović, Zoran Cerovina, Biljana Talić, Gorica Dinulović i Mile Cvijović Neco.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments