Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

17. oktobar 2019.

U Kraljevu je zvanično počeo sa radom hor „Aria“ kojim rukovodi profesorka Dragana Milićević, koja iza sebe ima više od 15 osvojenih nagrada na renomiranim muzičkim takmičenjima, audicija i prve probe su - sledeće sedmice

Sinoć je u Kraljevu zvanično počeo da radom hor „Aria“. Imaće tri grupe :za decu od sedam do 11 godina, zatim za one uzrasta od 11 do 16 godina,  a omladinski hor je za one koji imaju više od 16 godina.

Horom rukovodi profesorka Dragana Milićević koja iza sebe ima više od 15 osvojenih nagrada na renomiranim muzičkim takmičenjima.

Ideja za otvaranje hora, rekla je Dragana za portal Krug, rodila se u maju, ove godine.

- U Kraljevu zaista ima mnogo talentovane dece i omladine, a nemaju baš puno mogućnosti da to pokažu. Osim školskog hora OŠ „Svetozar Marković“, malo je onih koji su nastupali van školskih priredbi i imali šansu da pokazu svoj talenat dalje od Kraljeva. Zato svi zainteresovani mogu da nam se pridruže i da sa nama pevaju, putuju i osvajaju nagrade – poručuje naša sagovornica.

Hor „Aria“ nalazi se u Poslovnom centru "Melos" (bivši Dom društvenih organizacija), na drugom spratu u učionici 28. Audicija ce biti održana sledeće nedelje, kada će biti održane i prve probe.

Hor ima i svoj Instagram profil @ariakraljevo, na kojem će zainteresovani moći da prate aktivnosti hora, raspored proba....

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments