Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Ansambl Grupa Grupa u sali Kraljevačkog pozorišta

 

Ljubitelji pozorišta i poklonici rada družine Grupa Grupa imaće priliku da u subotu, 20. februara, u 20 časova pogledaju komediju "Kako da je ne ubijem?“, koja donosi pregršt situacija iz svakodnevnog života. Inspirisana je tekstovima više autora, a uz originalne tekstove i songove Vladana Slavkovića i Aleksandra Tomovića, reditelja i jednog od protagoniste, ekipa na jedinstven način komunicira sa publiko, razmenjujući rečenice i emocije.

Komedija koja okuplja "tri glumca i jednu nenormalnu glumicu" je omaž muško-ženskih odnosa i u sebi sadrži lokalne i univerzalne fazone i fore, koji će zabaviti publiku u sat i dvadeset minuta.

 

„Predstava je za sve uzraste, zabavna mazohistima, mučna svim muškarcima koji će se podsećati svih trauma iz braćnog života dok će žene u publici vrteti glavom i govoriti "nije tačno/nije istina", rekao je za portal KRUG, Vladan Slavković, koji u ovoj predstavi potpisuje adaptaciju i režiju. Igraju Nevena Nerandžić, Nikola Milovanović, Aleksandar Tomović i Vladan Slavković.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments