Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

5. decembar 2019.

Na daskama koje život znače, 7. decembra u Kraljevu najpre će priliku imati da uživa najmlađa publika, a u večernjem terminu gostuje ansambl Narodnog pozorišta iz Leskovca sa predstavom „SVICI“; za jednu od njih ulaznica košta samo 100 dinara

U subotu 7. decembra, u terminu nemenjenom deci od 12 časova biće izvedena ekološka bajka za decu ČUVARI PRIRODE. Po motivima dela Milivoja Mlađenovića - Smrđa Zlopogrđa, reditelj Miodrag Dinulović napravio je komediju za decu, čija je namera da mališanima, na njima razumljiv način i kroz smeh, ispriča priču o važnosti očuvanja prirorde. U predstavi igraju: Biljana Talić, Gorica Dinulović, Predrag Pavlović i Zoran Cerovina. Kako svakog meseca pozorište za određene predstave odobrava popust, ulaznica za ovu predstavu košta  svega 100 dinara.

U večernjem terminu od 20 časova, ansambl Narodnog pozorišta Leskovac izvešće predstavu SVICI. Ovo je priča o 12 ljudi zarobljenih na aerodromu. Oni ne mogu da odlete gde su planirali zbog snega koji ne prestaje da pada. Dva ljubavna para, jedan starac, devojka sa tužnim prognozama za budućnost, putnik na svom posledenjem putovanju, dve stjuardese koje su drugačije zamišljale život u oblacima i službenica. Žanr ove predstave nije moguće precizno definisati, U pitanju je tragedija i komedija. Po tekstu Tene Štiviči, predstavu je režirala Ksenija Kranajski.

Ulaznica košta 400 dinara.

subota 7. decembar, 20.00 časova

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments