Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

9. mart 2020.

Ukoliko se odlučite za kupovinu ulaznica za obe predstave „Sumnja“ i „Ožaloščena familija“, koje su na repertoaru ove nedelje, ostvarićete popust, a evo koliko možete da uštedite

Utorak 10.3. u 20 časova

Džon Patrik Šenli

SUMNJA, Jug Đorđević

Predstava SUMNJA,  koja je na Festivalu Joakim Vujić nagrađena nagradama za režiju i glumačka ostvarenja, na  repertoaru Kraljevačkog pozorišta je u utorak 10. marta u dvadeset časova. Autor teksta, američki pisac Džon Patrik Šenli, apostorfira sumnju kao izvor jedog od najvećih zala. Šta je u stanju da uradi sumnja? Da poljulja živote, uništi ih, da isprlja neukaljano i ostavi pustoš za sobom. Pred publikom je da u sumnju poveruje ili ne.

Predstavu je režirao Jug Đorđević. Dramaturg teksta je Tijana Grumić. U predstavi igraju: Zoran Cerovina, Biljana Kostantinović, Svetlana Milenković, Gorica Dinulović i Nikola Voštinić.

Ulaznica za ovu predstavu košta 300 dinara.

Četvrtak 12.3. u 20 časova

Branislav Nušić

OŽALOŠĆENA FAMILIJA, Miodrag Dinulović

„Ožalošćena porodica“ Branislava Nušića osnov je predstave koja na repertoaru Kraljevačkog pozorišta nosi naslov OŽALOŠĆENA FAMILIJA. Reditelj Miodrag Dinulović adaptirao je i na scenu postavio svoje viđenje poznate komedije. Pisac koji je bio vrhunski poznavalac srpske naravi i dalje na sceni deluje sveže i savremeno, možda zbog toga što su se vremena promenila, a ljudi nisu. 

Kostime za ovu predstavu dizajnirali su Stefan Savković i  Katarina Bogdanović,  autor scenografske ideje je Ardaš Tavukčijan,  muzički aranžman potpisuje  Rade Kuburović, a  dizajn maske - Dragoljub Jeremić.

U predstavi igraju: Predrag Pavlović, Svetlana Milenković, Zoran Cerovina, Gorica Dinulović, Biljana Kostantinović, Biljana Talić, Nikola Voštinić, Veroljub Andrijanić, Strahinja Bičanin, Stefan Milikić, Dragana Đurđević, Dušan Jović (kao gost), i Mile Cvojivić.

Predstava je na repertoaru u četvrtak 12. marta u 20 časova.. Ulaznica za ovu predstavu košta 300 dinara.

Ukloliko se odlučite za kupovinu ulaznica za obe predstave koje su na repertoaru ove nedelje, ostvarujete popust od 200 dinara, tako da  vas odlazak u pozorište u utorak i četvrtak, umesto 600 košta 400 dinara.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments