Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

16. maj 2020.

Kako bi se smanjio kontakt između zaposlenih i korisnika i skratilo vreme boravka korisnika na odeljenjima, prema preporukama Zavoda za javno zdravlje Kraljevo za organizaciju rada u biblioteci, poželjno je da se knjige za pozajmicu naručuju na dva načina

Od ponedeljka, 18. maja, korisnici Narodne biblioteke “Stefan Prvovenčani” Kraljevo imaće mogućnost da vrate i pozajme knjige od 9 do 17 časova, na Pozajmnom odeljenju za odrasle i Dečjem odeljenju.

U istom periodu biće otvorena i čitaonica Naučnog odeljenja, uz ograničeni broj korisnika koji istovremeno mogu boraviti u čitaonici, u skladu sa preporukama o socijalnom distanciranju.

Kako bi se smanjio kontakt između zaposlenih i korisnika i skratilo vreme boravka korisnika na odeljenjima, prema preporukama Zavoda za javno zdravlje Kraljevo za organizaciju rada u biblioteci, poželjno je da se knjige za pozajmicu naručuju putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefonom, pozivom na broj 321-377, lokal 105 za Pozajmno odeljenje za odrasle i lokal 111 za Dečje odeljenje.

Informacije o dostupnosti i preuzimanju rezervisanih knjiga bibliotekari će dati korisniku u toku danu u kojem je upućena rezervacija. U upitu za rezervisanje knjige, neophodno je da korisnik navede ime i prezime, broj telefona, adresu i godinu svog rođenja. Preuzimanje rezervisanih publikacija obavljaće se na Pozajmnom odeljenju za odrasle i Dečjem odeljenju. Korisnici su dužni da strogo poštuju ograničenja i smerice za kretanje u prostorijama Biblioteke. U prostoru pozajmnih odeljenja dozvoljen je boravak dve osobe istovremeno, ne računajući zaposlene.

Slobodan pristup fondovima Biblioteke i dalje je zabranjen.

U cilju sprečavanja širenja virusa COVID-19, kraljevačka Biblioteka i dalje sprovodi stroge preventivne mere, obavezujuće za zaposlene i korisnike, pa je nošenje maski i rukavica u prostorijama Biblioteke - obavezno.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments