Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

21. septembar 2020.

Izložba fotografija – Priroda u pozitivu, koja u Kraljevu gostuje zahvaljujući EU info centru i Delegaciji EU u Srbiji, u organizaciji sa National Geographic Srbija, danas je i zvanično otvorena u okviru sedmog dana Anfiteatra u bioskopu KVART

Ovim povodom, posetiocima se obratio Vladan Slavković, jedan od osnivača A.N.F.I. teatar festivala i direktor pozorišne trupe Grupa Grupa, koji je izjavio da  je ovo „izložba sve lepote Srbije koje su sjajni fotografi „upecali“ proteklih godina“.

- To je nešto što čini našu zemlju zaista prelepom, naročito kada ih pogledate kroz ove objektive i ponekad baš dobro dođe ovakva izložba da se podsetimo koliko imamo lepu zemlju i koliko nam fali malo svakodnevnog truda svakog od nas da je bar malo očistimo, da je održimo barem koliko-toliko čistom i da je volimo, ne bi li ona opstala i za našu decu i za sve ono što dolazi iza nas – ocenio je Slavković.

On je još istakao da je izložbu pomogla Delegacija EU u Srbiji, kao što pomaže i ovaj festival i da su, upravo zahvaljujući podršci ljudi koji cene prave stvari, a posle šest punih godina festivala prepoznaju i prave vrednosti koje ovaj festival zastupa, ponosni da im budu domaćini.

Salvković je zahvalnost uputio svima koji su pomogli, naročito tviter ekipi, Delegaciji EU u Srbiji i svim onim pojedincima koji su makar pomalo pomagali da se festival održi u ovim trenucima:

- Hvala onima koji su pomogli tako što su poštovali mere zaštite, koji su držali distancu i nosili maske dok traju predstave i hvala vam svima što ste izdržali u ovim nezahvalnim trenucima ovaj festival, koji je pokušao da ispoštuje sve mere, a da zaštiti umetnost i da zaštiti pozorište.

Naročitu zahvalnost Slavković je iskazao volonterima Crvenog krsta koji su pomagali i pomažu svima nama u vreme pandemije, lekarima, svim onim herojima ulice kojima posvećuju ovaj festival, za sve ono što rade tokom pandemije i za sve ono što inače rade da nam svima bude makar malo bolje.

Izložba će biti izložena u bioskopu KVART do 30. septembra.

               Minja Milovanović

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments