Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

14. oktobar 2020.

Mladi Kraljevčanin do sada je imao imao jednu samostalnu izložbu i bio učesnik više grupnih izložbi, a za akvarel na „Street Art“ festivalu u Kraljevu 2017. godine osvojio je prvu nagradu 

U galeriji Kulturnog centra u Ribnici u četvrtak, 15. oktobra u 18 časova, biće otvorena  izložba „Crtež kao izazov u susretu sa prostorom šume“ umetnika Željka Radovića.

Željko Radović je rođen 1996. godine u Kraljevu. Završio je Umetničku školu u Kraljevu, a zatim diplomirao na Filološko – umetničkom fakultetu u Kragujevcu u klasi profesora Željka Đurovića. Na istom fakultetu je  magistrirao 2020. godine u klasi profesorke Jelene Šalinić Terzić sa radom „Crtež kao izazov u susretu sa prostorom šume“.

Radović je imao jednu samostalnu izložbu i učesnik je više grupnih izložbi. Dobitnik je pohvale Fondacije „Vladimir Veličković“ za crtež i prve nagrade za akvarel na  „Street Art“ festivalu u Kraljevu 2017. godine.  

Izložba će biti otvorena do 28. oktobra.

Iz Kulturnog centra „Ribnica“ uputili su molbu posetiocima da se pridržavaju propisanih mera radi suzbijanja širenja bolesti Covid 19.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments