Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

14. mart 2016.

Kraljevački odbor pokreta “Levica Srbije” tvrdi da Srbiji nije potrebno nemušto proglašavanje vanrednih situacija, nego uređena država u kojoj i građani, i vlast treba redovno da rade svoj posao

 

“Kao što se i očekivalo u nedostatku odabranih i smišljeno tempiranih, ali već istrošenih kriminalnih, korupcionaških i drugih afera - srpski vlastodršci jedva su dočekali “nenadane” poplave i, brže-bolje, tu situaciju odmah proglasili vanrednom za sve u Srbiji, osim za njih. Jer, jedino u takvim okolnostima aktuelna naprednjačka vlast i može (iz)vanredno da funkcioniše, samo po svojoj volji i, već sluđenim narodom - upravlja kako hoće!”, kažu u svom današnjem saopštenju članoi kraljevačkog odbora pokreta “Levica Srbije”.

“Da bi pokazali kako tom ludilu i nema kraja, vlastodršci se tobož sveopšte štednje, gotovo podrugljivo, mada i zazirući od javnih protesta i zvižduka -  “velikodušno” odriču predizbornih mitinga. Za razliku od siromašne opozicije, vladajuće stranke i lideri znaju da nošeni talasima poplave mogu nesmetano i besplatno da plove i talasima elektronskih medija ili naslovnim stranicama štampe, vodeći tako i svoju prljavu predizbornu kampanju.

Stoga, kraljevački odbor “Levice Srbije”, smatra da nema potrebe ni za kakvim vanrednim situacijama, nego za redovnim angažovanjem državnih i lokalnih vlasti i to ne samo na saniranju posledica, nego dugoročnom sagledavanju i rešavanju ovakvih “neočekivanih” problema za koje nisu krive elementarne nepogode, već samo - vlast i država. Srbiji nije potrebno formalno i nemušto proglašavanje vanrednih situacija, nego uređena država u kojoj svi građani mogu REDOVNO i NORMALNO da žive i rade svoj - a vlast i država svoj posao.

 

Zato, poštovani sugrađani, ako nam već stižu opšti izbori – olovke u ruke, a pamet u glavu”, poručuju iz kraljevačkog odbora pokreta “Levica Srbije”.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments