Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

17. mart 2017.

Nema nikakvog izgovora da se zbog zemljotresa od pre šest godina zapostavlja razvoj Kraljeva, jer je grad upropašćen, a dodatno ga upropašćuje i funkcioner naprednjaka Mikić, smatra Vojislav Šešelj

Šešelj  je danas, na Trgu srpskih ratnika izjavio kako nije čuo za izjavu premijera Vučića da investitori zaobilaze Kraljevo, zato što je područje trusno, a onda se setio da se to „možda odnosi na zemljotres“, pa odgovorio:

- Moderni građevinski standardi rešavaju to pitanje. Sve rešavaju osim kosmičke kataklizme. Kad bi se pojavilo nešto mnogo veliko, pa udarilo svom snagom, onda ni planete ne bi bilo. Nema nikakvog izgovora da se zapostavlja razvoj Kraljeva – poručio je Šešelj.

U Kraljevo treba ulagati, jer je nekada imalo jaku industriju, dodao je.

- Sada je sve upropašćeno, još  ga dodatno upropašćuje i funkcioner naprednjaka Mikić. On još ima ogroman uticaj na vlast, njega treba razvlastiti. Smatram i da bi Fabriku vagona trebalo obnoviti, jer za to postoje mogućnosti, a u Kraljevo treba ulagati, jer je od strateškog značaja smatra lider radikala i njihov kandidat za predsednika Srbije.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Uh

  Gost - Uh

  Pa tvoji odbornici su u vlasti sa tim Mikicem. Licemeru!
  • Ime: Uh
 • Gost - Dragan

  Gost - Dragan

  Ovog puta ne smes da lazes kao sto si lagao za cicica da ces da uhapsis devedesetih i nisi uradijo a za mikica ti puno znas i treba da ga uhapsis jeste da ga stiti pr toma ali ti to mozes da odradis a cicica stiti vulin zato sto je on da njim u kombinaci zato ces da pobedis  u kraljevu ako se zakunes u manastiru zici da ce to da uradis to garantujem
  • Ime: Dragan