Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  2 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

17. mart 2017.

U organizaciji Lokalnog fronta, 21. marta biće promovisana knjiga „Svaka čast, Vučiću“ novinara Slaviše Lekića, istog dana kada se u Kraljevu održava predizborni miting SNS, na kojem će govoriti aktuelni premijer

Promocija knjige novinara Slaviše Lekića „Svaka čast. Vučiću“, na kojoj će i novinar Srđan Škoro predstaviti svoju knjigu „Vučić i cenzura“, a govoriti i Dragoljub Draža Petrović, glavni urednik lista „Danas“ i kolumnista nekoliko medijskih kuća, planirana je za utorak 21. mart, baš na dan kada se u Kraljevu u novoj Hali sportova 18.00 časova održava predizborni miting Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera, na kojem će govoriti i aktuelni premijer i kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić.

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavnici Lokalnog fronta rekli su da su za organizovanje promocije tražili salu u zgradi Gradske uprave, ali da su dobili odgovor da su tog dana sve zauzete.

- Na društvenim mrežama ćemo nadknadno objaviti mesto održavanja promocije, ali će ona definitivno biti održana u utorak 21. marta, najverovatnije u 19 časova – rekao je Vladimir Marović.

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavnici Lokalnog fronta osvrnuli su se na kampanju za predsedničke izbore 2. aprila.

- Vladavina Srpske napredne stranke Kraljevu je donela dva semafora, nekoliko novootvorenih apoteka, kladionica i prodavnica, ali to nije ekonomija grada, protesti radnika su svakodnevni, a čini nam se i da nas očekuje opšti socijalni bunt najesen – smatra Vladan Slavković.

Da je premijer pred ozbiljnim državnicima izjavio kako, zbog toga što je Kraljevo trusno područje u njega niko ne želi da investira, bila bi to smrtna presuda za ekonomiju jednog grada i uništene šanse tog grada za narednih 100 godina, smatraju u Lokalnom frontu.

- Smatramo to sramnim, čak i ako je izgovoreno u svrhu kampanje i smatramo da će to povući određene posledice koje ovaj grad treba da sprovedeu pravnom smislu protiv takvog premijera i njegove kandidature – istakao je Slavković.

U Lokalnom frontu podsetili su na premijerovo obećanje iz prošle predizborne kampanje da se Kraljevo bori za jednu fabriku, koja ovde nije otvorena.

- Naš savetnik za razvoj, koji je dugo godina sarađivao sa ministarstvima, potvrdio nam je da su neke japanske firme bile zainteresovane za Kraljevo i da njihovi predstavnici jesu tražili izveštaje Seizmološkog zavoda, ali samo kako bi prilagodile gradnju objekata koje bi podigli – naveo je Vladimir Marović, dodajući da, kada bi u svetu odustajali od gradnje u trusnom području, San Francisko posle 1906. godine ne bi postojao.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

9 Comments

 • Gost - Dragan Vukadinović

  Gost - Dragan Vukadinović

  Oni koji budu došli na promociju knjige Slaviše Lekića, a potom i pročitali knjigu, dobiće odgovore upravo na pitanja koja su postavljena u komentarima na ovaj članak. Zato, gospodo, ako ste tako radoznali i želite odgovore na svoja pitanja, dođite na promociju. Istina, toga dana će u Kraljevu biti i par hiljada autobusima dovezenih ''Kraljevčana'', sa sendvičima u džepovima, pa možete i da se priključite njima jer vam je možda to bliža opcija.
  • Ime: Dragan Vukadinović
  • Gost - Ivan

   Gost - Ivan

   Verujem da niko od ovih ljudi koji komentarišu ne glasa za Vučića, nekada smo glasali za vas i grdno se zeznuli, sad više ne glasamo, zahvaljujući vama, otporaško-liberaško-demokratskoj bandi neradnika i lopova! Vučić ne valja, ne vredi ničemu, ali ni vi niste ništa bolji!
   • Ime: Ivan
  • Gost - Vukadin masni

   Gost - Vukadin masni

   Za knjigu se i može razmisliti ali tebi ne treba verovati. Jednom smo kusali tvoj izbor.
   • Ime: Vukadin masni
 • Gost - Samo pitam

  Gost - Samo pitam

  Koliko je fabrika otvoreno u periodu od 2000. do 2012. kada ste bili članovi Otpora koja je nakon 5. oktobra postala politička organizacija,  a kasnije ste skoro svi, sadašnji članovi Lokalnog fronta, bili  istaknuti članovi DS-a i LDP-a.
  Koliko ste fabrika u Kraljevu otvorili, a koliko je bilo zatvoreno lošom privatizacijom, a u toku vaše vladavine? 
  • Ime: Samo pitam
 • Gost - Truco

  Gost - Truco

  Ha ha ha naš savetnik za razvoj. Baš lepo da nam glumac i filozof drže predavanja iz ekonomije, a uz pomoć otporaških mantija dobili su državni posao i naravno nikad im plata nije zakasnila i nisu imali sudbinu radnika fabrike vagona. Mnogo je lepo prsiti se preko tuđe grbače.Otvorite drugovi nešto privatno pa onda prosipajte maglu neupućenima. Možete da otvorite fabriku tenkova to vam dobro ide.
  • Ime: Truco
 • Gost - Pinki

  Gost - Pinki

  Recite mu, drugovi!
  Država, a ne brat-i-ja.
  • Ime: Pinki
 • Gost - culovca

  Gost - culovca

  Brm, brm idemoooo
  • Ime: culovca
 • Gost - Družina

  Gost - Družina

  A jel sve bilo u redu dok si primao direktorsku platu i svom drugu Lignjoslavu turao dnevnice u džep.
  • Ime: Družina
 • Gost - Ivan

  Gost - Ivan

  Zreli za stručnu analizu, bivši "otporaši", "liberali" i "demokrate", jedino gore od Vučića su ovi šarlatani...
  • Ime: Ivan