Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

21. mart 2017.

Kraljevo nije zaboravljeno, a ako ne budemo uskoro uspeli da dovedemo nekog investitora, napravićemo ovde fabriku namenske industrije u državnom vlasništvu, poručio je na predizbornom mitingu u Hali sportova

Interesantno je da najviše vere u državu pokazuju oni koji žive teško, ali oni najbolje razumeju zašto smo teške mere morali da preguramo na početku oporavka, rekao je večeras u Kraljevu na predizbornom mitingu predsednički kandidat Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera Aleksandar Vučić.

Grčka je, dodao je, 14 puta smanjivala plate i penzije, a Srbija je, rekao je Vučić, prosvetnim i medicinskim radnicima, vojnicima i policajcima već vratila ono što im je uzeto, a sada će da imaju sve veća primanja.

Vučić smatra da najveće kritike u Kraljevu danas prima od onih koji su, kako je rekao, u gradu na Ibru „razorili i opljačkali sve fabrike“.

Pred publikom u Hali sportova on je rekao da se borio da dva investitora dođu u Kraljevo, ali da su odustali.

Nastaviću da se borim, a ne budemo li nekog takovog uskoro doveli, dovešćemo fabriku namenske industrije u državnom vlasništvu da zaposlimo ljude, obećao je Vućić, navodeći da se takav projekat već radi.

On je obećao izgradnju Moravskog koridora od Preljine do Pojata, kako bi bili spojeni Kraljevo i Čačak, sa Trstenikom, Kruševcem, jer će to značiti, kako je rekao, lakše dovođenje investitora.

- Kraljevo i Leskovac su na redu, niko vas nije zaboravio, ja svakoga dana mislim na Kraljevo i znam da to dobro znate, poručio je Vučić.

On je dodao kako je do pre nekoliko godina bilo nezamislivo da nemačka kancelarka pohvalno govori o Srbiji.

- Nije valjda da ona ne zna šta radi ili da to ne zna Vladimir Putin koji će me primiti za nekoliko dana u Moskvi, pitao je Vučić, pozdravljen frenetičnim aplauzom, nakon obećanja da ga niko neče naterati da uvede sankcije Rusiji.

On je dodao da nije u pitanju samo njegov uspeh jer, kako je naveo, ništa ne bi mogao da postigne da narod nije bio tako trpeljiv i snažan da izdrži teške reforme koje svet poštuje i ceni.

Neki bi želeli da Srbiju pretvore u Makedoniju, nestabilnu zemlju u političkom smislu, u kojoj bi stranci, kao u lutkarskom pozorištu mogli da upravljaju.

- Zato traže slabijeg predsednika i slabiju vladu, a naš je odgovor da u Srbiji građani odlučuju o svojoj sudbini, a niko sa strane, istakao je Vučić, dodajući da je vreme obračuna na srpskim ulicama prošlo i da će Srbija sačuvati mir zarad budućih generacija.

Pred nama su važni, ali i izuzetno teški izbori, ocenio je Vučić, dodajući kako su desetorica su protiv njega, od kojih neki među njima „po svaku cenu žele da se dokopaju vlasti“.

- Njih je deset, i možda su trenutno u maloj prednosti - rekao je Vučić.

 Odmah potom on je dodao da je to zato što nisu još svi građani sugurni da li će izaći na izbore.

- Ali, ako svi izađemo, pobediće normalna Srbija – poručio je građanima pozivajući ih da izađu na izbore 2. aprila.

 

Podršku Aleksandru Vučiću na mitingu u Kraljevu pružili su Milorad Matić Mago, vlasnik fabrike za proizvodnju laih aviona Aero East Europe, Danilo Jovanov, nekada velikakošarkaška nada, čije je snove prekinula saobraćajna nesreća i Žika Nikolić, urednik i voditelj emisije „Žikina šarenica“, koja se emituje vikendom na Radio Televiziji Srbije. Zanimljivo je da je u obećanjima ovog puta izostalo čak i pominjanje aerodroma "Morava" u Lađevcima.

Građani iz svih krajeva Srbije stizali su danas autobusima na kojima su vidljivo bili istaknuti plakati sa likom Aleksandra Vučića. Veliki broj mlađih ljudi iz tih autobusa nije ni ulazio u Halu sportova, već su se, nakon što bi izašli iz autobusa, upućivali ka centru Kraljeva.

Najveći broj autobusa bio je pakiran na velikom parkingu za autobuse u Žiči.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Suzie

    Gost - Suzie

    Ovo je , kako vidim bio veliki skup.Mene zanima ko i kako pruzi obezbedjenje!?
    • Ime: Suzie