Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

30. mart 2016.

Poruka građanima predstavnika Koalicije “Za bolje i pravedno Kraljevo”

 

Građani Kraljeva 24. aprila imaju šansu da biraju one koji su spremni da odmah rešavaju aktuelne probleme, one koji znaju kako da obezbede novac i realizuju kapitalne investicije, da zaposle građane ilokalne firme poruka je Vukomira Mitrovića, kandidata za gradonačelnika Koalicije za bolje i pravedno Kraljevo.

“Na drugoj strani su oni koje predvodi Srpska napredna stranka, kod koje je sve svedeno na ouka obećanja“, rekao je Mitrović.

Današnja konferencije za novinare održana je na Gradskom keju između splavova i Glavčićevog mosta, jer je to mesto, kako su rekli, pre nekoliko godina bilo najugroženije na teritoriji grada, budući da je postojala opasnost da celo naselje na levoj obali reke, odnosno veći deo Karađorđeve ulice završi u Ibru sa nesagledivim posledicama.

“Koalicija na čelu sa Demokratskom strankom reagovala je izradom projekta,  a uz pomoć vlade i resornog ministarsva izgrađeni su obaloutvrda i šetalište ukupne ukuone vrednosti od oko 200 miliona dinara, a radove su izvela lokalna preduzeća”, podsetio je Mitrović.

On je dodao kako sadašnja vlast već dve godine obećava žiteljima sela oko Zapadne Morave izgradnju bedema ali, kako je rekao, do danas ništa konkretno nije učinjeno.

Jovan Nešović smatra da se u Kraljevu, zbog svih problema koje grad ima, kad su u pitanju ekonomija i infrastruktura, može boriti samo tim izuzetno sposobnih ljudi, a da njihova koailicija takav tim ima.

“Mi ne možemo da dozvolimo da vlada Srbije za dve godine pojedinim opštinama, kao što su Kragujevac, Niš, Novi Pazar, da po 500 miliona dinara, a da Kraljevo ne dobije nijedan dinar, niti smemo da dopustimo da za dve godine ne može da se napravi bedem koji košta 40 miliona dinara”, rekao je Nešović, dodajući kako ne sme da se dozvoli ni da u našem gradu sve ode u stečaj i da Kraljevo postane “grad stečaja”.

I on je građanima poručio da, ako žele da Kraljevo bude normalan grad, 24. aprila glasaju za one koji znaju da rade.

Milan Samardžić smatrada da je Koalcija za bolje i pravedno Kraljevo već pokazala da može pravovremeno, efikasno i kvalitetno da radi i da je to dovoljno za dobar izbor građana 24. aprila.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments