Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. septembar 2017.

Na zvaničnom sajtu predsednika Srbije, među najavama njegovih aktivnosti i događaja kojima će prisustvovati, nema potvrde da će Aleksandar Vučić sutra doći u posetu Kraljevu o kojoj se nezvanično priča više od mesec dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, još od 12. jula pokrovitelj je manifestacije „Kralj Stefan Prvovenčani - osam vekova“, koja se ove sedmice održava u Kraljevu. Nijednom zvanično to nije potvrđeno, ali u Kraljevu je već više od mesec dana pominjan njegov dolazak u četvrtak, 14. septembra.

Ipak, nezvanično, saznajemo da do ove posete neće doći, a ova nezvanična saznanja delom potvrđuje i odeljak sa najavama aktivnosti i poseta predsednika Srbije na zvaničnom sajtu predsednika Srbije. Sve njegove posete i događaji na ovom sajtu najavljuju se, obično, dva dana unapred, sa pozivom medijima da se akredituju, ali najave da on sutra dolazi u Kraljevo – nema.

Da podsetimo, tokom posete Vladičinom Hanu 18. avgusta, predsednik Srbije rekao je da ima dobre vesti za grad na Ibru i najavio da u Kraljevo „uskoro stižu dve kompanije“

- Hoću Kraljevčane da obradujem, uskoro stižu dve kompanije i ima prostora za 5.000 novih radnih mesta - rekao je tada predsednik Srbije.

On je i 21. marta ove godine, u svojoj predsedničkoj kampanji najavio:

- Kraljevo i Leskovac na redu, niko vas nije zaboravio, ja svakoga dana mislim na Kraljevo i znam da to dobro znate.

Potom je i 12. juna ove godine najavio da će u Kraljevu uskoro početi da radi deo kapaciteta "Slobode" iz Čačka gde će se proizvoditi municija većeg kalibra kao i minobacački kalibri, ali naveo i da će se gledati da se razgovara i sa "Zbrojovkom", drugim investitorima i da se "pogura" Kraljevo.

 

Iako nije neuobičajeno da poseta bude najavljena i dan uoči događaja, Kraljevčani, izgleda, i ovog puta neće biti u prilici da predsedniku Srbije postave sva pitanja na koja željno očekuju odgovor i koja su se spremili da mu postave.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Lj.J

    Gost - Lj.J

    Pa koliko radnih mesta na kraju, 3 ili 5 ili 6 ili 8 holjada, sta je istina. da li su to radna mesta realna ili virtuelna
    • Ime: Lj.J

Vreme

Kraljevo Serbia Cloudy, 21 °C
Current Conditions
Sunrise: 4:57 am   |   Sunset: 8:23 pm
53%     4.9 m/s     33.017 bar
Forecast
PON Low: 6 °C High: 22 °C
UTO Low: 13 °C High: 20 °C
SRE Low: 13 °C High: 16 °C
ČET Low: 14 °C High: 20 °C
PET Low: 14 °C High: 22 °C
SUB Low: 16 °C High: 23 °C
NED Low: 16 °C High: 22 °C
PON Low: 14 °C High: 25 °C
UTO Low: 14 °C High: 25 °C
SRE Low: 16 °C High: 26 °C