Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

8. novembar 2017.

Dosadašnja zamenica načelnika Gradske uprave Jelena Bekčić Luković, kojoj je isteklo petogodišnje postavljenje, od danas je vršilac dužnosti načelnika Gradske uprave Kraljevo, zato što Komisija nije okončala izbor načelnika i zamenika

Jelena Bekčić Luković, diplomirani pravnik, danas je postavljena za vršioca dužnosti Gradske uprave Kraljevo do postavljenja načelnika Gradske uprave, a najduže na tri meseca, bez sprovođenja javnog konkursa. U slučaju da se javni konkurs ne okonča postavljenjem na položaj načelnika Gradske uprave, status vršioca dužnosti načelnika GU može da bude produžen najduže još tri meseca.

Jeleni Bekčić Luković, dosadašnjoj zamenici načelnika Gradske uprave juče (7. novembar) prestao je rad na položaju zbog proteka vremena (izabrana je 7. novembra 2012 godine na pet godina). Kako konkursna komisija (formirana 28. septembra ove godine u kojoj se nalaze diplomirane pravnice Katarina Dimitrijević i Zorica Tošić i Kristina Marković, master geografije) nije okončala postupak po raspisanom konkursu za izbor načelnika i zamenika načelnika Gradske uprave, gradski većnici usvojili su danas predlog gradonačelnika da, u skladu sa Zakonom o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave, Jelena Bekčić Luković, koja ispunjava konkursom propisane uslove, bude postavljena za v.d. načelnika Gradske uprave u cilju funkcionisanja Gradske uprave.

 

Ona se, vidno zadovoljna, zahvalila članovima Gradskog veća na ukazanom poverenju i izrazila nadu da će svi zajedno, kao i do sada, raditi za dobrobit građana, a istu poruku je poslala i predstavnicima medija od kojih, kako je rekla, očekuje konstruktivnu saradnju na obostrano zadovoljstvo. 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Clear (night), 10 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:53 am   |   Sunset: 5:51 pm
69%     3.1 m/s     33.220 bar
Forecast
UTO Low: 5 °C High: 22 °C
SRE Low: 5 °C High: 21 °C
ČET Low: 5 °C High: 21 °C
PET Low: 7 °C High: 21 °C
SUB Low: 6 °C High: 21 °C
NED Low: 8 °C High: 17 °C
PON Low: 5 °C High: 15 °C
UTO Low: 5 °C High: 15 °C
SRE Low: 5 °C High: 14 °C
ČET Low: 3 °C High: 12 °C