Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

9. januar 2018.

Stvaranje  preduslova  za  proširivanje  groblja  u  Kovačima,  novi  predsednik Žalbene komisije

Pred gradskim većnicima, na četrdeset petoj (vanrednoj) sednici Gradskog veća, danas su bile četiri tačke dnevnog reda, od koji se jedna odnosila na razmatranje Nacrta odluke o izradi Plana detaljne regulacije „Groblje u Kovačima“.

Pokrenuli smo proces izmene Plana detaljne regulacije groblja u Kovačima, koje obuhvata četiri hektara. Neophodno je usvojiti ovaj planski dokument kako bismo proširili groblje i kako bi meštani Kovača imali još mesta za sahranjivanje svojih najmilijih“, rekao je gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić nakon sednice.

Važna je bila i tačka koja se odnosi na formiranje spiska osposobljenih pravnih lica u cilju zaštite i spasavanja, smatra gradonačelnik.

'Autotransport' Kraljevo je prestao da postoji, a Prirodno lečilište i odmaralište Mataruška i Bogutovačka banja se nalazi u procesu stečaja, pa je bilo neophodno formirati novu listu. Ova tačka dnevnog reda ne proizvodi nikakve finansijske efekte po budžet grada Kraljeva, tek u slučaju vanrednih okolnosti i angažovanja ovih subjekata, realizovaće se finansijski efekti po budžet grada Kraljeva“, obrazložio je Terzić.

Članovi Gradskog veća su razmatrali i Predlog rešenja o izmeni Rešenja o obrazovanju Žalbene komisije.

Razmatrali smo i ostavku Dejana Ćajića na mesto predsednika Žalbene komisije grada Kraljeva, koji je podneo pisanu ostavku na ovu funkciju. Na ovom mestu ubuduće će se nalaziti Dejan Milović, diplomirani pravnik iz Kraljeva, zaposlen u Javnom preduzeću za uređivanje građevinskog zemljišta“, upoznao je sa detaljima gradonačelnik.

 

Takođe, razmatrali smo i zahtev za izuzeće predsednika Konkursne komisije za popunjavanje položaja načelnika i zamenika načelnika Gradske uprave grada Kraljeva, koji je podneo Ivan Petrović, učesnik Javnog konkursa, i zahtev je odbijen“, rekao je gradonačelnik Terzić po završetku 45. sednice Gradskog veća grada Kraljeva. 

tekst i fotografije: zvaničan sajt grada Kraljeva

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Light Snow Showers, 0 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:4 am   |   Sunset: 4:1 pm
98%     2.7 m/s     33.017 bar
Forecast
SUB Low: 0 °C High: 2 °C
NED Low: -10 °C High: 0 °C
PON Low: -11 °C High: -3 °C
UTO Low: -3 °C High: -1 °C
SRE Low: -7 °C High: -1 °C
ČET Low: -8 °C High: -2 °C
PET Low: -5 °C High: 0 °C
SUB Low: -4 °C High: 0 °C
NED Low: -5 °C High: 0 °C
PON Low: -3 °C High: 2 °C