Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

15. mart 2018.

Naš grad očekuju bolji dani, a mnogi su bili skeptici kada smo to ranije najavljivali, zato ponavljamo reči da „kada Kraljevu bude jednom krenulo, to više niko neće moći da zaustavi“, poruka je konferencije za novinare u GO SNS

Dugo kao odbor Srpske napredne stranke u Kraljevu nismo održali konferenciju za novinare, ali nas je u medijima bilo svakog dana kroz uloge gradskih funkcionera i direktora javnih preduzeća, ocenio je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora te stranke i načelnik Raškog okruga Nebojša Simović. On je dodao da je Srpska napredna stranka od 2012. godine, kada je te stranka preuzela vlast, za građane Kraljeva – mnogo uradila:

- Završili smo Halu sportova, otvorili rekonstruisanu Internističku bolnicu, završili rekonstrukciju bedema, zgrade Gradske uprave, uradili smo sedam mostova u gledičkom kraju, mnogo puteva i vodovoda, uz sredstva loklane samouprave i donaciju od milion evra dobrotvora Milomira Glavčića iz Kanade otvorili novi most u Kraljevu – nabrojao je Simović, naglasivši da su im zbog toga građani dali poverenje i na izborima posle 2012. godine.

Prema njegovim rečima, Kraljevo će ubuduće imati investicije koje će promeniti život u gradu, a potvrda za to su, kaže, i nedavna poseta premijerke Ane Brnabić i podrška politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića uz čiju pomoć će, naveo je Simović, Kraljevo dobiti dve nove fabrike i posao za nekoliko hiljada radnika. Na zatvorenom sastanku sa premijerkom, preneo je Simović, dato je obećanje da će se 2019. godine raditi Moravski koridor koji će povezati Pojate i Preljinu.

- To će doprineti stvaranju povoljnijeg privrednog ambijenta, razvoju verskog, banjskog, sportskog i lovnog turizma, zbog čega verujem da Kraljevo očekuju bolji dani. Mnogi od vas su bili skeptici kada smo to ranije najavljivali, ali ponavljamo te reči da kada Kraljevu bude jednom krenulo, to više niko neće moći da zaustavi – ocenjuje Simović, najavljujući da će Kraljevo postati veliko gradilište.

To podrazumeva, kaže, najavljena izgradnja stanova za snage bezbednosti, izgradnja kružnog toka kod Male pijace i nadvožnjaka, dva kružna toka kod nekadašnjeg „Autotransporta“.

- Gradi se vrtić na Beranovcu, uz veliku pomoć Milomira Glavčića od kojeg će Kraljevo i Raški okrug dobiti uskoro još jednu veliku donaciju, sledi rekonstrukcija Atletskog stadiona, izgradnja škola, za dve godine biće završen zatvoreni bazen, posle problema privedeni su kraju radovi na Dečjem paviljonu na Goču, u svim javnim preduzećima podignut je nivo kvaliteta usluga, mnoga su stabilizovana posle novčanih problema. Trudimo se da građani Kraljeva osim radnih mesta dobiju i kvalitetniji život i ostaju ovde -  istakao je predsednik Gradskog odbora SNS u Kraljevu, dodajući da opozicija u Kraljevu treba da počne da se bavi sama sobom.

Opozicija, kaže Simović, treba da se bavi sobom, a ne SNS-om, jer najpre treba da uvide gde sami greše i zašto ih narod neće.

- Neka krenu među građane da traže podršku, na sledećim izborima čeka ih ubedljiv poraz, a mi ćemo češće biti na terenu, nego na konferencijama za novinare. Ubedljiva pobeda SNS u Beogradu i još nekoliko gradova i opština pokazala je da narod nama veruje. Kraljevo stoji iza politike Aleksandra Vučića i na osnovu toga smo dobili njegovu podršku i investicije, na čemu smo veoma zahvalni – proučio je Simović na konferenciji za novinare na kojoj su, pored njega, bili i gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, predsednik gradske skupštine Nenad Marković, direktor Javnog preduzeća za upravljanje građevinskim zemljištem Aleksandar nestorović, narodni poslanik Zoran Bojanić i Srđan Đurović.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments