Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

8. maj 2018.

Vladajuća skupštinska većina je ispoštovala protivljenje opozicije, pa je uz ocenu da je predlog da diplomirani menadžer Vladimir Baralić bude član Komisije za borbu protiv korupcije - kvalitetan, on ipak predložen za članstvo u drugoj komisiji

Odbornici opozicije danas su na sednici gradske skupštine bili protiv izbora Vladimira Baralića, diplomiranog menadžera za člana Komisije za predstavke, pritužbe i borbu protiv korupcije

- To je suštinski problem, zato što oni koji u porodicama imaju one koji su pred televizijskim kamerama potvrdili da su preko politike došli do radnih mesta, i dalje, nepotistički pokušavaju da se „uguraju“ u komisiju čija je svrha upravo borba protiv korupcije. Ako to nije apsurd, onda imamo stvaran problem bahatosti – ocenio je Slavković.

Pozicija je ispoštovala stav opozicicije, pa je, uz ocenu da je predlog da Baralić bude član pomenute komisije – kvalitetan, predlog za njegovo imenovanje prebačen kao predlog za članstvo u Komisiju za društvene delatnosti, ekonomski razvoj, privredu i finansije.

- Da ne bismo njemu kao čestitom čoveku pravili probleme u javnosti odlučili smo tako, ali ne razumemo kako je opoziciji on kao predlog prihvatljiv za neku drugu komisiju? Izabrao sam da sa govornice ne prozivam imenom i prezimenom kandidate sa opozicione strane koje sam imao razloga da pitam kako su i šta radili u prošlosti i da li zaslužuju da budu u nekim komisijama, zato što nije dobro politikom baviti se na taj način – smatra šef odborničke grupe SNS Vukman Rakočević.

I njegov stranački kolega, predsednik skupštine Nenad Marković, kaže da je Baralić, predsednik omladine Gradskog odbora Srpske napredne stranke, „divan i pristojan dečko za primer“:

- Kada se oni koji su bili protiv pozivaju na moral, prvo neka razmisle o sopstvenom – poručio je Marković, navodeći da bi Baralića rado video kao svog zeta da je bilo prilike.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

5 Comments

 • Gost - ništa mi nije jasno

  Gost - ništa mi nije jasno

  Ko je čiji muž a ko je čija žena?
  • Ime: ništa mi nije jasno
 • Gost - tatatatira

  Gost - tatatatira

  Stvarno nema smisla.
  • Ime: tatatatira
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Strašno je šta rade naši lokalni šerifčići. Zahvaljujući našim lokalnim stručnjacima i finim momcima, naš grad ne silazi sa društvenih mreža, cela Evropa se sprda na naš račun.
  • Ime: Stanar
 • Gost - Infantilna

  Gost - Infantilna

  Marković, ima sina, koliko znam...kako zet?
  • Ime: Infantilna
 • Gost - Infantilna

  Gost - Infantilna

  Marković ima sina, koliko znam.
  • Ime: Infantilna