Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

1. jun 2018.

„Primetili smo da na nedavnim protestima uglavnom nema mladih, kojima želimo i na ovaj način da stavimo do znanja koliko su protest protiv medijskog mraka i slobodni mediji važni“, poručuju iz Demokratske omladine ove stranke u Kraljevu

Kraljevačke demokrate žele da skrenu pažnju javnosti na nužnost postojanja slobodnih medija, na lokalu ili u republici, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare Pavle Škorić predsednik Demokratske omladine.

- Slobodni mediji služe kao korektivni faktor svakoj vlasti. Da nema slobodnih medijia, građani Kraljeva ne bi znali da se pre nekoliko dana u Ibar izlilo ulje, ne bi znali da gradonačelnik ne zna da gradonačelnik ne zna da kaže reč aerodrom na kojem, između ostalog, ova vlast već šest godina ne može da produži i proširi pistu i stvori uslove za njegovo otvaranje – smatra Škorić.

Prema njegovom mišljenju u Kraljevu postoje ili su postojali slobodni mediji kooji su o tome izveštavali.

- Prilozi nekih lokalnih televizija su se, na sreću, ili na žalost, našli u humorističkim emisijama kod Kesića i Ivanovića. Primetili smo da na nedavnim protestima uglavnom nema mladih, kojima želimo i na ovaj način da stavimo do znanja koliko su protest protiv medijskog mraka i slobodni mediji važni – naveo je Škorić, ocenjujući da je protest ujedinio najveći deo lokalne opozicije. Masovnost protesta omogućila bi brže ostvarenje zahteva, smatra predsednik Demokratske omladine u Kraljevu:

- Nije normalno da u jednom gradu, koja god da je televizija u pitanju, jedna dobije osam miliona, a da ostale tri dobiju ukupno 200.000 dinara, od kojih jedna nije ni dobila sredstva.

Smatramo da je Kraljevo uvek bilo slobodarski grad, poručio je Škorić, pozivajući građane Kraljeva da se na protestima izbore, kako je rekao „makar za slobodu medija, a kasnije i za smenu najgore vlasti u istoriji grada Kraljeva“.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Nadrealista

    Gost - Nadrealista

    Grohotom se smejem , pa vi bi da pokupite neki politički poen od ovih protesta,a ne možete dva čoveka da skupite za isti,
    • Ime: Nadrealista