Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  3 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

26. jun 2018.

“Nisi dobrodošao” – slogan je koji danas na sednici gradske skupštine na majicama nose odbornici LF, uz objašnjenje da se on odnosi na “onoga za kojeg neki pokušavaju da ubede narod da im je radost i želja", a kako LF smatra - nije

Odbornici Lokalnog fronta pojavili su se jutros na sednici gradske skupštine u crnim majicama, na kojima je velikim slovima ispisan slogan “Nisi dobrodošao”.

Fotografiju sa istim sloganom objavili su i na društvenim mrežama, uz pojašnjenje:

Kraljevčanke i Kraljevčani, za sutra je u naš grad najavljen dolazak predsednika republike. Lokalni poltroni čine sve da njegov dolazak proglase vašom velikom željom i radošću. Da li je to istina? Dovoziće ljude autobusima ko zna odakle u nameri da to dokažu. Zbog toga: pokažite šta mislite o njegovom dolasku i poseti gradu bivše privrede, umrlog entuzijazma i nade”.

Oni su pozvali pratioce na društvemim mrežama i simpatizere da sačuvajte tu sliku i da je postave kao svoju profilnu na 24 sata, “taman dok prođe poseta”:

Neka im bude jasno da ovde žive ljudi sa stavom. I gorkim iskustvima u odnosima sa ovom vlašću čiji je on simbol”.

Predrag Voštinić, šef odborničke grupe Lokalnog fronta pojašnjava da je ovaj slogan “namenjen onome koga neki smatraju dobrodošlim i za koga, poltronski, žele i narod u Kraljevu da ubede da im je radost i želja, a – nije”.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - DRAGAN

  Gost - DRAGAN

  TAJ NIJE DOBRO DOŠAO NIGDE U SRBIJI.
  DOŠAO JE NA VLAST LAŽIMA I PREVARAMA , KOJE SVAKODNEVNO OBNAVLJA.
  NAŽALOST , DPŠAO JE NA VLAST ZAHVALJUJUĆI BORISU TADIĆU . KOJI JE POTPUNI ANALFABETA ZA VOĐENJE DRŽAVE.IZIGRAVAJUĆI MANEKENA , UPROPSTIO JE DEMOKRATSKU STRANKU , A I SRBIJU, OTVARAJUĆI PUT OVOME SADA.
  SAMO DVA PRIMERA:LJUBAV I REZOLUCIJE SA IVICOM DAČIĆEM , A GLAVNI SAVETNIK MU JE BIO SADAŠNJI GLAVNI ANALITIČAR ZA SNS - U IMENU ILI PREZIMENU IMA SLOVO "K".
  • Ime: DRAGAN
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  I nije dobro došao !
  • Ime: Stanar
 • Gost - Ravni_tabani

  Gost - Ravni_tabani

  Ne sećam se da ste nosili ove majice kada je dolazio premijer Brnabić. Zato što je vaša pa vam je bio bedak, ne?
  • Ime: Ravni_tabani