Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

14. septembar 2018.

Prethodni projekat podrazumevao je izgradnju znatno skupljeg zatvorenog bazena, pa grad ide sa skromnijim projektom za čju će realizaciju Kraljevo od Vlade Srbije dobiti značajna materijana sredstva, kaže gradonačelnik Kraljeva

Izgradnja zatvorenog bazena u Kraljevu, ako je suditi prema izjavi prvog čoveka Kraljeva, gradonačelnika Predraga Terzića, kreće tamo gde je i stala, od samog početka. Grad Kraljevo priprema novi projekat za izgradnju zatvorenog bazena, za koji će Vlada Srbije obezbediti značajna materijalna sredstva (nezvanično oko 500 miliona dinara), najavio je danas Terzić.

Tokom današnjeg dana, kako je gradonačelnik Kraljeva najavio, biće predat projekt za dobijanje građevinske dozvole, a kompletan novi projekat za izgradnju zatvorenog bazena u Kraljevu trebalo bi da bude gotov do kraja septembra.

- Veoma brzo započećemo gradnju zatvorenog bazena, jer novi projekat nije ni nalik prethodnom koji je previše koštao i sumnjam da bi iko bio spreman da finansira izgradnju onakvog zatvorenog bazena – rekao je Terzić, koji nije govorio o konkretnim rokovima za realizaciju ovog projekta.

Prilikom posete Kraljevu u martu ove godine, ministar sporta Vanja Udovičić rekao je da bi Kraljevo zavoreni bazen moglo da dobije za oko dve godine, o tome čitajte OVDE, a o početku gradnje ranije najavljivanog zatvorenog bazena pisali mo više puta OVDE

i na ovom LINKU.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments