Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

24. septembar 2018.

Između ostalog, tokom večerašnjeg obraćanja, koje su direktno prenosile neke medijske kuće, predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.izneo je predlog da ta stranka 10 godina od osnivanja proslavi u Kraljevu

Govor Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) na večerašnjoj sednici Glavnog odbora SNS u Sava centru u Beogradu, direktno su prenosile neke televizije. Za javnost je bio otvoren samo taj deo sednice, a po završetku Vučićevog govora, sednica je nastavljena bez prenosa uživo.

Između ostalog, tokom večerašnjeg obraćanja, koje su direktno prenosile neke medijske kuće, predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić. je podsetio da se za mesec dana navršava 10 godina od formiranja stranke na čijem je čelu.

- Našoj zemlji bilo je potrebno rešavanje gorućih pitanja, jer je Srbija bila pred ekonomskim kolapsom i bankrotom, a i pred potpunom političkom propašću, ali smo uspeli, posle pobede Tomislava Nikolića i koalicije sa SPS, da teškim reformama preokrenemo stanje u Srbiji, naveo je on i izneo predlog da ta stranka 10 godina od osnivanja proslavi u Kraljevu.

- U gradu koji su uništili oni pre nas. Želim da odemo u Kraljevo jer smo obezbedili dve investicije koje će zaposliti ljude – poručio je Vučić.

On je večeras predložio i da se sledeće godine održi vanredna skupština SNS i izabere novo rukovodstvo pre parlamentarnih izbora 2020. godine, u maju ili septembru. Ocenio je, između ostalog, da jedan deo stranke na čijem je čelu, počinje da se ponaša, kao vlast protiv koje su se borili.

- To je srećom manji deo naše stranke u kojoj ima dobrih, odgovornih i poštenih ljudi, domaćina u svakom selu Srbije, ali ima jedan deo koji sve više podseća na ono što smo mogli da gledamo u funkcionerima Saveza za Srbiju, koji su opljačkali Srbiju - rekao je Vučić,  ocenjujući da «Srbi više vole da kukaju i plaču nad nečim što je ostalo daleko, nego da imaju nešto u svojim rukama“., zbog čega je politika o Kosovu i Metohiji „da Srbija sačuva dosta - doživela poraz“.

Srpska napredna stranka osnovana je 21. oktobra 2008, godine, što znači da bi centralna proslava decenije postojanja u Kraljevu bila organizovana u nedelju 21. oktobra.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Stanar

    Gost - Stanar

    Blago nama, doći će nam Veliki Manitu sa svojom bulumentom, da u našem gradu proslavi 10 godina uništavanja Srbije i njenog naroda.
    • Ime: Stanar